arkadaşlar benim bilgisayarın işletim sistemi vista internet explorer hata veriyor internete bağlanmıyor. Mozilla'dan hatasız bir şekilde bağlanıyorum fakat internet explorer'ı kaldırıp yeniden kurmak istiyorum çünkü msn'e de bağlanamıyorum msn'in hata mesajında "internet explorer uygulaması internete bağlanamadığından windows live messenger'ı açamıyoruz" yazıyor. Ne yapmalıyım bilgisayardan nasıl kaldırabilirim ve yenisini nasıl yüklerim son sürümü indirdim internetten işletim sistemi ile uyumlu değil diyor....
internet explorer
araçlar internet seçenekleri gelişmiş sekmesinin altında sıfırla diye bir buton göreceksin..burayı kullanarak explorer'ın tüm ayarlarını sıfırlayıp makinayı yeniden başlatıp dene neticeyi bildir işe yaramazsa başka bir çözüm önericem :D
cbilgen13araçlar internet seçenekleri gelişmiş sekmesinin altında sıfırla diye bir buton göreceksin..burayı kullanarak explorer'ın tüm ayarlarını sıfırlayıp makinayı yeniden başlatıp dene neticeyi bildir işe yaramazsa başka bir çözüm önericem :Öncelikle ilgilendiğin için saol. Dediklerini aynen yaptım,pcyi yeniden başlattım fakat sorun aynen devam ediyor internet explorer hiç bir sayfayı açmıyor...
"Internet Explorer web sayfasını görüntüleyemiyor"
tek hata mesajı bu en son bi virüs taraması yapmıştım avg ve avast ile avg bi kaç tane trojen buldu onları sildim acaba onlarla beraber bir sistem dosyası silinmiş olabilir mi ? birde video çevirici yükledim ama ondan kaynaklanacağını sanmıyorum...
sistemi geri yükleyip dene..aklıma şuan en mantıklı çözüm bu geliyor..ayrıca msn altında bağlantıyı sınamak için bir araç war..araçlar-seçenekler-bağlantı sekmesi altında onu çalıştır...en azından msn neden bağlanmıyor onu nedenini buluruz...
modem ile pc arasındaki bağlantı da ünlem işareti var ve
"şu anda .NET messenger hizmeti ile bağlantınız yok"..yazıyor
sorun çözüldü youtube'ye girmek için indirdiğim programdan kaynaklanıyormuş onu tekrar çalıştırınca oldu fakat Internet Explorer 8'i kurmuştum ingilizceymiş oda nasıl kaldırabilirim acaba sistemi geri yükleme yaptım olmadı...
bildiğim kadarı ile vista'da program ekle kaldırdan direk kaldıramıyorsun ama yine program ekle kaldır penceresinde yüklü güncellştirmeleri göster diye geçen bir bölüm war..oradan ie 8.0'ı bulup kaldır makinayı yeniden başlattığında ie 7.0'a dönmesi gerekir...
cbilgen13bildiğim kadarı ile vista'da program ekle kaldırdan direk kaldıramıyorsun ama yine program ekle kaldır penceresinde yüklü güncellştirmeleri göster diye geçen bir bölüm war..oradan ie 8.0'ı bulup kaldır makinayı yeniden başlattığında ie 7.0'a dönmesi gerekir...Çok teşekkür ederim yardımların için dediğin gibi yüklü güncelleştirmeler bölümünden ie8'i kaldırdım pcyi yeniden başlattım eski haline döndü