ben internet explorer 7 programı kullandığımda internete giremiyorum IE 8 Programı kullandığımda aynen gene inteternete giremiyorum ama mozilla firefoxlan internet açılıyor internet explorer neden açılmıyor acilen yardım resimli anlatımlı olarak söyleyiniz acil lütfen
internet explorer
şöyleki tüm siteler açılmıyor Internet Explorer web sayfasını görüntüleyemiyor
Deneyebilecekleriniz:
Bağlantı Sorunlarını Tanıla
Ek bilgi
Bu soruna şu tür çeşitli sorunlar neden olabilir:
Internet bağlantısı kaybedildi.
Web sitesi geçici olarak kullanılamıyor.
Etki Alanı Ad Sunucusu (DNS) erişilebilir değil.
Etki Alanı Ad Sunucusu (DNS), web sitesinin etki alanı için bir liste içermiyor.
Adreste yazım hatası olabilir.
Bu bir HTTPS (güvenli) adresi ise, araçları tıklatın, Internet Seçenekleri'ni, Gelişmiş'i tıklatın ve güvenlik bölümünde SSL ve TLS protokollerinin etkinleştirildiğinden emin olun.
Çevrimdışı kullanıcılar için
Yine de abone olunan özet akışlarını ve son görüntülenen bazı web sayfalarını görüntüleyebilirsiniz..
Abone olunan özet akışlarını görüntülemek için
Sık Kullanılanlar Merkezi düğmesini tıklatın, Özet Akışları'nı ve görüntülemek istediğiniz özet akışını tıklatın.
Son ziyaret edilen web sayfalarını (tüm sayfalarda çalışmayabilir) görüntülemek için
Araçlar'ı tıklatın ve ardından Çevrimdışı Çalış'ı tıklatın.
Sık Kullanılanlar Merkezi düğmesini tıklatın ve sonra Geçmiş'i ve görüntülemek istediğiniz sayfayı tıklatın.
bu görüntü geliyor birde internet explorer açtığımda
ikinci internet explorer SİMGESİ nde Gezinme İptal Edildi yazıyor Acilen Yardım
şöyleki tüm siteler açılmıyor Internet Explorer web sayfasını görüntüleyemiyor
Deneyebilecekleriniz:
Bağlantı Sorunlarını Tanıla
Ek bilgi
Bu soruna şu tür çeşitli sorunlar neden olabilir:
Internet bağlantısı kaybedildi.
Web sitesi geçici olarak kullanılamıyor.
Etki Alanı Ad Sunucusu (DNS) erişilebilir değil.
Etki Alanı Ad Sunucusu (DNS), web sitesinin etki alanı için bir liste içermiyor.
Adreste yazım hatası olabilir.
Bu bir HTTPS (güvenli) adresi ise, araçları tıklatın, Internet Seçenekleri'ni, Gelişmiş'i tıklatın ve güvenlik bölümünde SSL ve TLS protokollerinin etkinleştirildiğinden emin olun.
Çevrimdışı kullanıcılar için
Yine de abone olunan özet akışlarını ve son görüntülenen bazı web sayfalarını görüntüleyebilirsiniz..
Abone olunan özet akışlarını görüntülemek için
Sık Kullanılanlar Merkezi düğmesini tıklatın, Özet Akışları'nı ve görüntülemek istediğiniz özet akışını tıklatın.
Son ziyaret edilen web sayfalarını (tüm sayfalarda çalışmayabilir) görüntülemek için
Araçlar'ı tıklatın ve ardından Çevrimdışı Çalış'ı tıklatın.
Sık Kullanılanlar Merkezi düğmesini tıklatın ve sonra Geçmiş'i ve görüntülemek istediğiniz sayfayı tıklatın.
bu görüntü geliyor birde internet explorer açtığımda
ikinci internet explorer SİMGESİ nde Gezinme İptal Edildi yazıyor Acilen Yardım
bir kaç defa sayfayı yenileyin birde..
YAPTIM HALEN OLMADI SEBEBİNİ ANLAYAMADIM SIFIRLADIM AMA OLMADI SİZCE internet explorer programını baştan yüklesem olurmu