arkadaşlar araçlar- internet seçenekleri sil yapıyorum siliyorum fakat url yazma yerinin yanında aşağı doğru bakan ok'a tıklayınca girdim siteler ayrıntılı biçimde görünüyo geçmişi siliyorum fakat gitmiyo kullandım tarayıcı internet expoler 8
internet geçmişini siliyom fakat gitmiyo
Ccleaner kullanın.Tarayıcıdan silmeye uğraşmayın.Bu program tüm tarama geçmişini kolaylıkla silmektedir.
Buradan indirebilirsiniz.Ücretsizdir:
http://www.filehippo.com/downloa ... 6c29600f8e45ae1ee9/
var var varrr :D
araçlar- internet seçenekleri silin yanında ayarlar gir ondan sonra dosayaları görüntüle gir hepsini sil olmadımı o zaman intenet seçenekleri silin sol çaprazında çıkışta gözaatma geçmişimi sil diye seçenek var tıkla çık explolerden sonra tekrar gir bak (o seçeneğe tıklarsan geçmiş hiçbir zaman kayıtlı kalmaz) oda olmadımı revo unistallar türkçeyi indir karıştır biraz programı bulursun silmeyi oda olmadı disk temizlemeye gir hepsini işaretle gelen seçenektekilerin silde silsin başka diceğim bişemyok :)
CCclean iyidir arkadaşın dediği gibi bilgisayardaki tüm gereksiz çöpleri temizler.
başka bi yoluBir sey soruyorsun sana bedava olmasina ragmen her pcde mutlaka olmasi ve periyodik kullanilmasi gereken 1 2 mb lik ufak program öneriliyor baska yol soruyorsun hala kurup denemen ve sorunun devam ediyorsa sorsan olmazmi.
insanlar sizlere yardim ediyor karsilik beklemeden ya mutlu olmuyorsunuz, ya sacmaliyorsunuz üstelikde bunlari sifir bilgi ile biliyorum diye yapmaya kalkiyorsunuz
arkadaşım benim dediğim programı kur freeware programı şimdiye kadar hiç kullanmadım (istisnalar hariçinde) shareware programlar kullan serial,crack dert etme piyasa çok nadirdir crack seriali olmayan program.....eğer kurduğun halde silmiyorsa böyle bir şeye ilk kez şahit olaçağım haberin olsun...........saygılar.............