meraba ben laptopu aldıgımdan beri bu sorun var. online bir oyun oynarken 5 dakikada bi her şey 2 saniyeligine duruyor ve bazen oyun kopuyor ama bu donma sırasında msn e bakıyorum durum degiştirebiliyorum yani internet var gibi de. yardım ederseniz çok sevinirim
internet her 5 dakkada kesiliyor geri geliyor
internet kablolarını bir kontrol et sorun onda olabilir eğer sorun düzelmesse başka bir tarayıcı kullanın yine düzelmesse modeminizi resetleyin kolay kurulum dosyasıyla tekrar yükleme yapın düzelmesi lazım zaten msn öyle net bağlantısında kopma olduğunda hemen kapanmıyor 3 5 saniye duruyor
modemle ilgisi olmadıgını biliyorum bu duraksamayı dosya indirirken de yapıyor ve o indirme iptal oluyor. geçerli tarayıcıyı mozilla yapmak için ne yapmam gerekir?
İnternte Wireless le bağlanıyorsan ağ paylaşım merkezinden kablosuz ağları yönet seçeneğini tıkla orada sadece kendi bağlandığın ağ bağlantısı kalsın. diğerlerini kaldır. Eğer biraç ağa otomatik bağlanıyıorsa sinyal hanfisinden güçlü geliyorsa onu otamatik seçeceğinde ara ara kopma gibi görükebilir.
kablolu ag baglantısı benim kullandıgım ve her modemde oluyor bu
micro10modemle ilgisi olmadıgını biliyorum bu duraksamayı dosya indirirken de yapıyor ve o indirme iptal oluyor. geçerli tarayıcıyı mozilla yapmak için ne yapmam gerekir?araçlar gelişmiş en altaki seçenek
İnternet ayarlarından "IP" ve "DNS" ayarını otomatik yapın. Belki proxy filan tanımlanmıştır...
bu arada tekrar söyliyim modemle ilgili birşey yok bilgisayarla ilgili
eski bilgisayarımda olmuyordu ama hiç sorun bu bilgisayarda
bilgisayarıma recovery yapsam bile değişmiyor birşey geldigi yerden yapılan yanlış bir ayar var sanırım
deniyim. hangi programı önerirsiniz?