İnternet hızımı yaklaşık 1 ay önce sınırsız 8 mbit yaptırdım.En yüksek download hızım ne olur.Teşekkürler...
İnternet Hızı?
teorik olarak saatte 3.5 gb civarı veri indirebilirsin fakat bu gerçekte santrale olan uzaklığın kabloların durumu vs sebeplerle 2-2.5 gb civarı olabilir yani 700-750 kb/sn ama bunu tam olarak öngörmek mümkün değil deneyip göreceksin
Not.Bu karşının sana limitsiz download hızı verdiği durumlar için sözkonusu yoksa karşı taraf sana 100 kbs hız ile download müsadesi veriyorsa seninde hızın bu olur
Yaklaşık 1 ay önce 8mbit yaptık.Santrale yakın oldugumuz için 700 kb/sn aşagı düşmessiniz dediler.Şuan indirme hızı en yüksek 350 kn/sn yetkileri aradıgımızda normaldir düzelecektir diyorlar...
bende 8mbite geçtim max 750-800kb indirme hızını gördüm ortalama bi şey söyleyemeyeceğim dosyayı indirdiğimiz siteye göre hız değişiyor eğer hızınızı öğrenmek istiyosanız güçlü bir sünücüdan dosya çekin ,mesela ben hep microsofttan indirmeyi deniyorum çok hızlı 800kb yi görüyor
bende 8 mb te geçtim ama pişmanım 15 gb geçince 512 ye düşücek en azından 1 mb yapar insan