Arkadaşlar ben dün bu 8 mbps ' e "NETLİMİTSİZ" paketine geçtim bilmiyorum dogrumu yaptım yanlışmı yaptım size danışmak istedim.Valla pekde beğenmedim acıkcası rapid den film indiriyorum ben önceki paketim 1mbps limitsizdi onda 105 kbs fln geçmiyodu bu pakete geçtim en fazla 150 yi gördü ve sürekli değişiyo 80 - 90 - 120 hatta bazen 60 fln düşüyo bu normalmi hiç anlamam bu net hızı işinden normal değilse ne yapmam gerekiyor ? Yardımlarınızı bekliyorum....
İnternet Hızı
rapid premium hesap mı? değilse sorun rapidden olabilir bir hız testi yapın,başa bir yuerden direkt download deneyin....
8mmbit ile 800kb göremezsin ama yine bir 600kb görmen lazım ama bu 8 mbit işinde hız santrlae olan uzaklık ile alakalı santrale çok uzaksan hat temiz değilse anacak yarısını alırsın..
Rapid Free'nin hesabında max. 160 kb/s izin var. Sınırsız için hesap satın almalısın. Bendede var öyle.
Hımmm teşekkürler arkadaşım microsoft tan media 11 indirmeyi denedim 580 e fln cıktı normali bu yani öylemi rapid üyeliğim yok bu arada ama en azından 200 fln olsaydı yav
http://www.my-speedtest.com/tr/
Linkten test edebilirsiniz.
Yada modeminizin içinden çıkan programı yükleyin internetin hızını, interneti kullandığınız zaman çizelgesini gösterir. Ben öyle yapıyorum. İndirme sayacı bile var. Airties kullanıyorum.