İnternet İle problemim var lütfen bakınız

Kayze
19-06-2011, 21:53   |  #1  
Kayze avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
16 mesaj

kolay gelsin konuyu nereye acacagımı bilmiyordum umarım yalnış yere açmamışımdır
efendim problemim ip numaramın sabit olması ama benim internet baglantım internet kafeden gelmekte maglum ögrenci hayatı kafeciyi ikna ederim paragöz kendisi ama tereddütüm var yani ip numarasını sabit yaptımı diger bil. baglantı ipleri aynımı olacak yoksa nasıl olacak Lütfen yardım edin içinden çıkamadım bir türlü...

sosyalik
19-06-2011, 22:57   |  #2  
sosyalik avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 47
1,707 mesaj

İnternet cafecinizin paragöz olduğu dışında pek fazla bir şey anlamadım.Anladığımı söyleyeyim:Siz internetinizi internet cafe ile ortak kullanıyorsunuz ve ip numaramız aynı olur mu diye soruyorsunuz.Yanlış anlamış da olabilirim.Biraz daha açık yazarsan daha iyi olur.Ama eğer sorduğun şey buysa  evet ip numaranız internet cafe ile aynı olur.

Kayze
19-06-2011, 23:15   |  #3  
Kayze avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
16 mesaj

evet sosyalik dedigim'i açıklayamadım dogrusu :)) kusura bakmayın evet internet cafeyle ortagız ve ip numaramın statik olması yani sabit olmasını istiyorum yalnız korktugum örnegin kafede örnek masa:4 okeyde banlandı ip sabit oldugundan benim pc'm de sorun çıkarmı yada diger masalarda zararı dokunurmu yani!...