internet isigi Yanmiyor yardim lutfen

Sarp_aksoy
02-11-2010, 17:41   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

Ben 3-4 gun önce ttnet e abone oldum bugun baglantım saglandı bana huawei marka kablosuz modem verdıler modemde yukardan assagı sırasıyla: power-adsl-internet-lan-wlan ısıkları var internet ısıgı yanmıyor dıgerlerı yanıyor ttnet ı aradım arıza kaydı yaptırdım 4-5 saat oldu hala gerı donen olmadı tekrar aradım hala yok... modemin musterı hızmetlerını aradım sorun bızden kaynaklı degıl ttnetle ırtıbat kurun dedıler.. yardım edebılecek arkadasların yardımlarını beklıyorum bu sorunu nasıl duzeltebılırım..

Erşah
02-11-2010, 18:54   |  #2  
Erşah avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 11
2,183 mesaj

Sana verdikleri kolay kurulum programını yükledin mi? Modem ile birlikte bi tane cd vermeleri lazım.Onu yükle.

Sarp_aksoy
02-11-2010, 19:19   |  #3  
OP Taze Üye
3 mesaj

yükledim orda anlattıklarını tamamen yaptım arayuz ude ıstedıklerı gıbı tamamladım fakat ıslemın sonunda PVC hatası diye bir hata verdi adsl ısıgı yanıyor lan ısıgı yanıyor wlan yanıyor tek internet yanmıyor pvc hatası var diyor.. modemin musteri hizmetlerini aradım sorununuz ip alamamak dedi ttnet ı arayın dedi aradım arıza kaydı yaptırdım 5-6 saat oldu hala geri dönmediler..

Erşah
02-11-2010, 19:46   |  #4  
Erşah avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 11
2,183 mesaj

o zaman sabret.

Sarp_aksoy
05-11-2010, 13:20   |  #5  
OP Taze Üye
3 mesaj

Bu Sorunu Yaşamamın Tek Sebebi TTnet ve Telekom un İşgüzarlıgı Pazar Günü Nöbetci Görevli Geldi Telefon Hattımı Açtı ve Olaya Bakın Simdi Ben aktif oldu dedıkten sonra 2 gun arama yapamadım telekomu aradıgımdaysa aldıgım cvp: Gözden Kaçmış Beyefendi.. Sonra Bu olay halloldu internet ışıgı yanmama problemıde yine aynı işgüzarlıktan kaynaklanmıs evıme gelen gorevlı santralı arayıp 3-4 gun sonra ınternetımı onaylattırıyor ve bana soyledıgı gözden kaçmış.. Şuan Problemım Çözüldü Size Tavsiyem böyle bir durumla karsılastıgınızda dırek ters konusun tersleyın işgüzarlıklarını yüzlerine vurun yoksa hıcbır yardım alamazsınız beklettıkce bekletırler..

burdada yardım etmeye calısan arkadaslarada teşekkur ederim..