3 Arkadaş 1 modemden aynı bina icinden internet kullanıyoruz daha önce konu acmıstım ama bu sefer derinlemesine ne varsa anlatayım diyorum cunku ttnet halledemedi.
Diyer 2 arkadaşımda bende olan sorun hicbir zaman olmadı sorunum internetimin 5 ila 10 sn de kesilip 20 sn sonra gidip 5 sn durup bidaha gidip bu şekilde tekrarlaması.
Diyer arkadaşlarım bu durumdan etkilenmiyor ve onlarda asla sorun olmuyor tt net geldiginde kendi aletleriyle bilgisayarım üzerinde denediler ve hicbir sorun olmadı baglanıyordu modemden kaynaklanması ne gibi olabilirdie konusuyordum bende varsa arkadaslarımda nıe yok die virüs programlarıyla tarattım hicbir sorun cıkmadı format attım gene düzelmedi arada bu sekılde oluyor nedenini anlamıyorum forumlarda gezerken mcafee adlı programın buna neden oldugu söylemisti ama güvenlik programı olmasından silmedim. bilgisayarı sinirden kırmak üzereyim bu arada lütfen yardım edin ek bilgi isterseniz veririm.Bu arada başka bi arkadasımın airties rt 206 modemi ile denedim sorun acaba hakkaten modemdenmi benim pc ye kıl falanmı oldu die sorun modemden de deil airties rt 206 da aynı sorunu yapıyor.