İnternet kopması-Modem değişimle çözülür mü?

c4susxy
20-04-2011, 21:20   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
30 mesaj

Evet arkadaşlar size bi sorum olacak.Ben yaklaşık 4 yıldır internet kullanıyorum ve interneti aldıgım günden beri modemim aynı.Ttnetin en son  ki 1-8 net limitsiz kampyasına geçtikten sonra kopmalar basıma dert oldu.Eminim cogu arkadaşdada vardır bu sorun.Ben ttneti yüzlerce kez aradım ama bir türlü sorunu çözemedim kabloları değiştim sprintir değiştirdim yok yinede.Eve türk telekom görevlisi geldi bana kablolarında sorun var değiştir dedi değiştirdim yine düzelmedi.Sonra tekrar arıza kaydı bıraktım en son beni arayan türk telekom görevlisi modeminizi değişmemiz gerektiğini söyledi.Tabi inanmak zor geliyo bana cünkü kablo değişimdede sorunun kablo oldugu söylendi modem mi değil mi nasıl inanim ben simdi.Cünkü alırım bi modem ondan cıkmaz verdiğim paraya yazık değil mi.Sizce ne yapmayalım bu kopma sorununu çözemiyorum.Bilen daha önce yaşamıs ve çözmüş olanlar lütfen cevap yazarsa sevinirim.

saygılar..

ekran kartı
20-04-2011, 21:36   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
1,412 mesaj

İnternet kesildiği sırada modemdeki DSL ışığı sönüyor mu?

c4susxy
20-04-2011, 21:44   |  #3  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
30 mesaj

Evet sönüyor ardından yavas yavas yanıyor sonra tekrar internet geliyo.

gokhan38
20-04-2011, 22:16   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
1,097 mesaj

modem falan hikaye bence hatları dandik oldugu icin 8 mgbit i kaldırmıyor sureklı kopmalar oluyor ben kac ay ugraştım aynı sorunla modem dediler degiştirdim kablo dediler degiştirdim hızımı duşurduler yine aynı en sonunda canıma tak etti smile a gectim cok kaliteli bi servis olmasada kopmalar gecti cok şükür .