User sormuş:
Ben 5 yıllık internet kullanıcısıyım 5 yıl boyunca 4CB hiç aşmadım.Ama bu aralar 2 günde 100Mb kota doluyor hiç anlamıyorum .. internete yaptıklarım . 5 dk mynette 5 saat Silkroad online msn vb işlerle üğraşiyorum ve 5 yıl boyunca bununla aynı takipteyim hiç kotam 4gb geçmezdi filim izlemiyorum.. arada sirada face vidyolara bakıyom ama kucuk oglum oyun sitelerine giriyo int üzerinden sadece oyun oynuyor kucuk oyunları ... ve bununda fazla kota yıyeceğini sanmıyorum..
Nod32 full versiyon kullanıyorum acaba bu aralar fazla güncelleme yapıyo omu etkiliyo kotamı yoksa virüs.. olabilirmi!
ve Ayrıca 2 aydir bu kotayı asan süre evime 2 bilgisayar almam ve 2sinede coğaltıcı ile int çekmemden geliyo birisine kucuk oglum birisine ben oturuyorum işte acaba bu Fazla artış Sebebi ne olabilir!!
Bide gecenlerede kotam 3.5 cb tı 1 ay evde yoktum 4.5 olmuş ve ertesin gün TTnet sitesinden baktım 3.5 yine düşmüş tttnet bir işlermi karıştırıyor bu sorularamıa cevap verirseniz sevinirim iiyi günler
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Pentium(R) 4 CPU 2.93 ghz
1 GB RAM
Fiziksel adres uzantısı
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9.1.3) Gecko/20090824 Firefox/3.5.3