Adresime bir mail gelmiş. Doğruluk derecesi nedir tam olarak bilemiyorum ama güvenlik programlarını güncel tutmakta fayda var. Mailde aynen şöyle bahsediyor:
BURAK U. kod adlı bir hacker rekor denemesi için tüm Türkiye' de ki kullanıcıların adreslerini imha edeceğini söylüyor. Ve yapıyor onun için sakın listenize ''REA '' adlı bir msn adresi kabul etme artı tüm listendekileri uyar çünkü listenden biri kabul ederse sen de hacklenirsin. Bir çok tanıdık kişinin adresleri hacklenmiş ben listemdeki herkese gönderiyorum.
AYRICA;
MiCROSOFT VE NORTON SON DERECE TEHLİKELİ BİR VİRÜS KEŞFETTİLER.ŞİMDİLİK ONU ZARARSIZ HALE GETİREBİLECEK BİR PROGRAM YOK. BU ViRUS 'MATRiX' E HOS GELDiNiZ'ADI ALTINDA BiR PPS iLE GELiYOR .
AÇTIGINIZ TAKDiRDE , 10 SANiYELiK BiR ÇİZGİ FİLMDEN SONRA 'HARD DiSKiNiZ BiTTi' DiYE BiR YAZI CIKIYOR VE ARTIK ÇOK GEÇ!.
HARD DİSKİNİZ COKTUGU GİBİ , ADRES DEFTERİNİZ DE YOLLAYANIN ELİNE GEÇiYOR , VE SİZİN İSMİNİZLE VIRÜS YAYIL MAYA DEVAM EDİYOR. BUNU ENGELLEMEK iÇiN ' LÜTFEN ' E-MAiL ' i ARKADAŞLAINIZA YOLLAYIN . BU VİRÜSÜN ADI : NWiN 27 VE FRANSIZ BiR HACKER TARAFINDANYAZILDI AMAN DİKKAT!!!!!,
'MATRİXE HOŞ GELDİNİZ YAZAN MAİLİ AÇMAYIN!!!!!!
İnternet kullanıcıları, dikkat ! Büyük bir virüs..
büyük ihtimal yalan,birbirinize maili forward etmenizi sağlayarak spam için aktif mail adresi toplayan bir mail sadece
Varsa öyle birşey hodri meydan birşey olmaz olsa da evde harrdisk çok yedeklerim de alınmıştı :)
edit:2007 çıkışlı bir mailmiş
link:
http://www.yorumturk.net/matrixe ... acmayin-t-5218.html
http://doctus.org/showthread.php?t=27394
Vay be, forward mail görmeyeli uzun zaman olmuş. Bunların hep enteresan hikayeleri olur böyle ve spamlerin en yakın arkadaşıdırlar. Sözüm meclisten dışarı, saf insanlarımızın mail adreslerini toplamanın en güzel yoludur kendileri. So say we all!
bu mail kaç sene önce de vardı şimdi de çıkmış, gerçek değil bunlar, mail adreslerini topluyorlar sadece...
mail adresi toplamak amacıyla atılan bir mail türü banada geçen sene yollanmıştı oralı bile olmadım....sildim geçtim.....
Bence yalan. Hem böyle birşey olsa neden kendini açığa versin ki. Saçma.
Bu mail yaklaşık 4 yıldır ordan oraya geziyor. Böyle abuk sabuk maillere inanmayın..
virus gelsin buyursun pc me deep freeze amca bitirir işini nasıl olsa
virus gelsin buyursun pc me deep freeze amca bitirir işini nasılbende deep freeze amcayı kullanıyorum deep freeze amcada aktif olsun deep freeze amcaya fazla güvenme bilgisayarda ve internette yüzde yüz güvenlik yoktur güvenmediğin siteleri ve programları sanal windowsta kullan.
BANADA AYNI MAİL İÇERİĞİNİ BİR ARKADAŞIM SORDU.ESKİ BİR İÇERİK DEDİM DAHA ÖNCE BENDE GÖRDÜM TELA
ILACAK BİR ŞEY DEĞİL
Altına bide Allah rızası için 10 kişiye yollayın 1 dileğiniz yerine gelcek yazsalarmış tam olurmuş :)
%100 yalan kim sallamışsa güzel zeka :DDD :D ayrıca deepfreeze virus programı değil birşey değil ya sadece bilgisayarı eskiye döndüren program virus harddiski yakınca görürüz deepfreezi :D tıklarsın artık resete ama nafile :D:DDD
%100 yalan kim sallamışsa güzel zeka :DDD :D ayrıca deepfreeze virus programı değil birşey değil ya sadece bilgisayarı eskiye döndüren program virus harddiski yakınca görürüz deepfreezi :D tıklarsın artık resete ama nafile :D:
donanımı gerçekten bozan bir virüs tanıdım "çernobil" o da win98'den sonra tarih oldu,yeniye uyarlandı ama pasif sayılır.Şu an aktif olsa da deep freeze'ye dayanmaz çünkü kuluçka tarihi vardı aktif hale geçmesi için o gün gelene kadar da bilgisayar kesin yeniden başlatılmış olurdu
başka da yok gibi canınızı boşa sıkmayın ve böyle yalanlara kanmayınSon Düzenleme: mcafee23 ayrılmıştır ~ 23 Mayıs 2010 23:58