benim modemde bir usb bir de ethernet portu var , usb yi kullanarak ben nete giriyorum , ethernet girişinden çıkan kabloyu da masaüstü pc ye taktım , şimdi ne yapmam lazım ? modemin driverını masaüstü pc ye kuracakmıyım ? kuracaksam da ttnet ten aldığım isim ve şifreyi de girecekmiyim ? çünkü bu isim ve şifreyi zaten benim laptoba girmiştim , yanıtlarınızı bekliyorum !!!
internet paylaştırma basit bir soru ?
ethernet kablosunu bilgisayara taktıysan usb kablosunu çıkar ve kullanma sürücü kurmana gerek kalmayacak
hayır ben anlatamadım sanırım , modemimde 2 tane port var , biri usb biri ethernet , usb kablosu ile ben , benim laptoptan nete giriyorum , modemin ethernet portu ile ethernet kablosunu kullanarak , masaüstü pc ye benim interneti bölüştürmek istiyorum. şimdi masaüstü pc ye kablo bağlantısı tamam .Peki ya sonra ? masaüstü pc den de internete bağlanmak için yazılımsal olarak nasıl bir ayar yapmalıyım ?
masaüstü pc'ye birşey yapmayacaksın
sadece modemini ayarla
ethernet kablosu ile bağlandığın bilgisayarlara ayar yapmana gerek yok
usb kablosu ile bağlandığında sürücü kurulumu gerekecektir
peki , ethernet kablosuyla bağlantı yptığım masaüstü neden internete bağlanmıyor ? ben zaten usb ile bağlanıyorum , modemin usb drıverını buldum benim laptoba yükledim , oldu .
tamam , tamam oldu , internete giriyor şimdi ,