herkesin ramazan ayını kutluyorum. benim bilgisayar vista . yeni format atmıştım şimdi internet sayfaları yarım çıkıyor. yani tam aslında da ekranı tam olarak kaplamıyor yani ubuntudada aynısıydı ilk yüklediğimde .ubuntuyu kullananlarda bilir. onu tekrar nasıl düzelteceğiz. şimdiden çok teşekkürler.
bir tane daha soru sorsam herhalde çok olumşu olmam dimi.
2- simgeler ve yazı boytuları da öyle istedğim gibi ayarlıyamıyorum. mesela benimki vistaya sağda kenar çubugu var orda saat, takvim filan . ben ctrl + faredeki o yuvarlağı döndürdügüm de sadece simgeler büyüyor yazı boyutu ve ordaki saaat , takvim gilan büyüüyor .onları nasıl düzeltirim . çok konuştum. ama kusuruma bakmazsınız İNŞALLAH. cevaplarınız için çok teşekkürler.
internet sayfası yarım çıkıyor
Arkadaşım yazdığın sorunların ekran görüntüsünü koyarsan yardımcı olabilirim.
ekran görüntüsü varda nasıl buraya koyacağım
Konuyu açtıktan sonra yanıtla tuşuna basınız (Hızlı yanıtdan değil)Daha sonra bir yanıtlama penceresi açılacaktır.Standart sekmesinin altında bulunan resim ekle/düzenle tuşuna basınız.(en sağda)Daha sonra gözat +resmi seç+ yükle ve ekle tuşlarını kullanınız.
Sorununuz istediğiniz ekran çözünürlülüğünü ayarlayamamak galiba. Format attıktan sonra doğru sürücüleri kurdunuz mu? Örneğin; ekran kartı sürücüsünü?
yükleniyor diyor bekliyorum bekliyorum yüklenmiyor. yükleniyor diyor başka bişi demiyor
başka bir web tarayıcısından dene
Hımm....Değişik bir durum ama birde mozilla gibi başka bir web tarayıcısında dener misin?
: )
bu link yararlı olacaktır..
https://www.chip.com.tr/konu/inte ... ipuclari_14381.html
Mozillada da aynısı değişen birşey yok.
yok arkadaşım olmadı yüdeyi büyütünce sağa kaydırdığımda yine aynısı .değişen birşey yok sadece ekranı büyütüyor.
başka bir önerin varsa onu deneyim...
IE 7 kullanıyorum ben sen 8 kullanıyorsun heralde dimi.
tıkladım ama sadece ekran büyüyor yana kaydırdığım zaman ordaki boşluk aynısı gibi duruyor. değişen birşey olmuyor yani.