arkadaşlar iyi günler.ben panda internet security 2010 a bugün geçtim.kullanan arkadaşlar varsa düşüncelerini alabilirmiyim?pcyi kasar mı?ayrıca bundan daha az kasan bir internet security önerebilirmisiniz?bir de şunu sormak istiyorum.panda ile tarama yaptığımda casus yazılım algılandı.cookie/atlas dmt yazıyor.bu bir trojen mi.çünkü her taramada karsıma çıkıyor.
internet security hakkında
Arkadaşım panda çok kasıyor.
konu yanlış yerde diyen arkadaşım ben bu foruma yeni üye olduğum için konu açarken konunun yerini nasıl yapıcaz onu söylermisin?
punisher arkadaşım 4 gb ram im intel core 2 duo 2.2 ghz işlemcim var.bir de vista home premium kullanıyorum.tavsiye edermisin bu pc ye eski pcmde çok kasıyodu sence bunda kasar mı?
KONU TAŞINSIN ADMİNLER !!<
gelelim kasma muhabbetine kasperin kasıyor yada kasmamasının formattan hemen sonra yada aylar sonra kurulması ile alakası yok. senin pcinde 300 gb veri var diyelim formatladın ve hemen kaspersky kurdun güncellemeleri aldı sen sanıyormusun saf saf duracak o antivirüs. yapı itibari ile tüm dosyaları ve o 300 gb veriyi tarayacağı için ne yaparsan yap kasacaktır bir miktar. tarama bitincede web tabanlı taramayı devre dışı bırakmassan kasmaya devamweb sitelerinde dolaşırken.
diğer panda 2010 olayına gelince kasma masma yok arkadaşım kasperskydada aynısıkıntı oluyor bazen anakart biosundaki sebepler nedeni ile 2 side çok kasıp hantallaştırıyor arka plandada çalışan hiçbir halt yok baktığında.
2010 panda var amd sempron 2800+ soket 754 1 gb ram banamısın demiyor. intel p4 2.8 ghz 478 pin cpu 512mb ram tık yok. xp ortamında hoşgeldiniz yazısı geç geliyor o kadar. koruma olayına gelince herkesin kendi düşüncesi farklıdır. 5 seneyi geçti desteğini ve satışını yapıyorum hiçbir sorunlanda karşılaşmadım. internet security paketi kullanırsan antivrüsün devre dışı bırakılmasınıda engelleyerek sen yokken başka birisi kullanıpta indirdiği dosya virüslü diye siliyor silmesin kapatayım dedimi devre dışı bırakamaz şifre sorar.
ayrıca kasperskyın çok güçlü trojenlerdeki başarımının % 3 gib düşük olmasıda bir dezavantaj. bckprorat.x virüsünde duman oldu win7 kaspersky var olduğu halde panda ile temizledimama sonuçta sisteme zara vermiş virüs. ilk daha bulaşmadan müdahale edemiyor kaspersky virüs aktivite gösterdikten sonraancak aktivite yapıyor. explorer ve regediti değiştiren zararlılara karşıda etkin değildir.