Senin Kod'da dogru :) ama WMP görunmemesi icin yani sayfa kirliligi yaratmasın diye embed kullanmak daha mantıklı o yuzden bahsetmedim :) Yapıcak tek birşey var Oda Biz işimize bakalım buradaki gorevimiz gecici olarak son buldu :)
Internet siteme muzik yuklemek istiyorum ..
- 1
- 2
bektashSenin Kod'da dogru :) ama WMP görunmemesi icin yani sayfa kirliligi yaratmasın diye embed kullanmak daha mantıklı o yuzden bahsetmedim :) Yapıcak tek birşey var Oda Biz işimize bakalım buradaki gorevimiz gecici olarak son buldu :)....
evet anLasiLmamisti nedir yani bu ustun gorme arzusu gayet normaL bisey bu forumun amacida ondan deiL mi daLga geciLmek faLansa biLeLim yani .. Nese herkeze tesekkurLer yardimLarindan doLayi ..
bektashAlt tarafı yazılacak kod buEyw.:)Fdumanli'ya ayrıca tesekkur edin. 3 kelimelik kod icin 3 sayfa yorum olcak iş degil.
- [ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
<embed src="müzik adresi" width="0" height="0"></embed>
YA SEN HİÇBİRŞEYDEN ANLAMIYORSUN GALİBA ARKADAŞLAR YARDIMCI OLMUŞ SANA DAHA NE İSTİYORSUN YAPAMIYORSAN ONLARA NİYE SUÇ ATIYORSUN ?????
SENİ GİBİLER SANKİ ORJİNAL...........
BİDE FORUM DA CANIM ,TATLIM DEMEYİ BLURSUN BURAYI SOHBET SİTESİ Mİ? ZANNETTİN
Once caps lock'u kapat yazarken ;) sana kaLmadi isin yorumu tatLm oke ;) haLts mauL !!
La yeter artık ! Facebook a döndürdünüz chipi!
fenerbahce_leeforumda serial number veren birinin ahkam kesmeside komik . hemde çok !Sen gelsene 2 dakka =)
fdumanli@fdumanli.org
Burda birbirini tanıyanlar ve tanımayanların bi kavgası, çekişmesi olmuş. :D Soru basit arka plan müziği, linke bakmadım, kodlar müzik ekleme ve müzik oynatıcı için. Önce soruyu soran kişi hangi programı kullanıyo, bu soruyu sormuşsa zaten kod bilmiyor demektir. Kullandığı programı öğrenip ona göre cevap verilseydi herşey daha sade ve kısa olurdu. Birbirinizle takışmanızında alemi yok, forumda bu tip hareketlere meyil vermeyin lütfen arkadaşlar.
he sunu biLeydiniz tatLim bana ters yanit verene ters yanit veririm , guzeLLikLe anLatmaq baska dier turLu acikLama yapmak baska dimi tatLim sorun haLa cozuLmedi gerci pek ustunde durmadim ama bos bi zamanimda su ii cozmeye caLisicam yardiminiz oLdugu surece ;)
aLmanyaLikiZhe sunu biLeydiniz tatLim bana ters yanit verene ters yanit veririm , guzeLLikLe anLatmaq baska dier turLu acikLama yapmak baska dimi tatLim sorun haLa cozuLmedi gerci pek ustunde durmadim ama bos bi zamanimda su ii cozmeye caLisicam yardiminiz oLdugu surece ;)Anlamadım, 3 kelimelik kod 4 sayfayı buldu yakında 5 olur.<embed src="http://müzik.mp3" width="0" height="0"></embed>
İşine yarar tatlım oke
//Adminler, konuyu kitlerseniz güzel olur
fdumanliLa yeter artık ! Facebook a döndürdünüz chipi!aLmanyaLikiZ....1. fdumanli haklısn facebook gibi oldu
2. aLmanyaLikiZ son noktyı koyup olyı bitrcem------------------------------------------------------------
sitene mp3 player koymak için gerkli kodbulduğun mp3 un adresini -------şarkının urlsini ( adresi ) buraya yaz------ yerine yapıştır ve kodu sitene ekle
- [ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
<object height="45" width="192" classid="CLSID:6BF52A52-394A-11d3-B153-00C04F79FAA6"> <param NAME="URL" ref value="-------şarkının urlsini ( adresi ) buraya yaz------"> <param NAME="rate" value="1"> <param NAME="balance" value="0"> <param NAME="currentPosition" value="87505874"> <param NAME="defaultFrame" value> <param NAME="playCount" value="999"> <param NAME="autoStart" value="-1"> <param NAME="currentMarker" value="0"> <param NAME="invokeURLs" value="-1"> <param NAME="baseURL" value> <param NAME="volume" value="56"> <param NAME="mute" value="0"> <param NAME="uiMode" value="full"> <param NAME="stretchToFit" value="0"> <param NAME="windowlessVideo" value="0"> <param NAME="enabled" value="-1"> <param NAME="enableContextMenu" value="0"> <param NAME="fullScreen" value="0"> <param NAME="SAMIStyle" value> <param NAME="SAMILang" value> <param NAME="SAMIFilename" value> <param NAME="captioningID" value> <param NAME="enableErrorDialogs" value="0"> <param NAME="_cx" value="5292"> <param NAME="_cy" value="1191"> </object>
------------------------------------------------------------
burdan sitene bir cok yabancı parcanın urls sini bulabilrsin+ REP
aLmanyaLikiZorda benim anLamadigim sorunun cevabi yazmiyo malesef alternatifler sunuLmus bitiriLmis sadece Link vermek oLmuyo bi kac daha cumLe sarfedseymis iyi oLucakmis, ordaki (body) iLe (/body) arasina demis ordaki onu nerdeki yere yazicam onu anLamadim ..Hanfendi eğer siz site yapabiliyorsanız <body> ve </body> nerde olduğunu biliyosunuz demektir. Eğer siz daha o kodların yerini bile bilmiyosanız bence siz önce web tasarım eğitimi alın ve ondan sonra "siteme müzik eklemek" istiyorum sorusunu sorun.Arkadaşlarım yukarıda çok açık ve net bir şekilde konuyu size açıklamışlar anlama sorununu yaşıyan sizsiniz.
Ah güzeLim sende atLamisin ama, site benim ama ben yapmadim siteyi yaptirdim. Bu biLgiLere dayaniLarak yazdim oraya, senin web tasarimi egitimi aLdigin baya ortada hic sormuyorm , seni tebrik ediyorum .. benim eksik yanim bu oLsa gereq seni bu yaziyi yazmandaki amaci anLamadim cnm ben affina siginarak soruyorum ?
Arkadaşım sen burayı başka sitelerle karıştırıp yardım istiyosun ne bu böyle üslüp tarzın biraz daha sözlerine dikkat edsene....... Birde önerim olacak sana sen bi gid ilk önce adabına göre yardım istemeyi ögren sonra gel yardım iste bizden understand ....
ADMİN , MODERATÖR elimizden geleni yaptık ama verdiğimiz bilgiler user lerin işine yarmıyor konuyu kitleyebilrmisiniz ??
kudoBöle bisey diyen oLdu mu ? ben goremedimde isime yaradi yardim etmek isteyen herkeze tesekkurLer, kasinanLAri kasirim herkez atLamasin yardimci oLan sekerLeri öpüyorum .. Simdi kitLiyo musun siLiyo musun ne yaparsaniz.. Ama gaza geLmeden Lütfen ;)ADMİN , MODERATÖR elimizden geleni yaptık ama verdiğimiz bilgiler user lerin işine yarmıyor konuyu kitleyebilrmisiniz ??
aLmanyaLikiZBöle bisey diyen oLdu mu ? ben goremedimde isime yaradi yardim etmek isteyen herkeze tesekkurLer, kasinanLAri kasirim herkez atLamasin yardimci oLan sekerLeri öpüyorum .. Simdi kitLiyo musun siLiyo musun ne yaparsaniz.. Ama gaza geLmeden Lütfen ;)Tamam bacım sen keyfine bak ..
Son Düzenleme: kudo ~ 19 Ağustos 2008 22:46
aLmanyaLikiZBöle bisey diyen oLdu mu ? ben goremedimde isime yaradi yardim etmek isteyen herkeze tesekkurLer, kasinanLAri kasirim herkez atLamasin yardimci oLan sekerLeri öpüyorum .. Simdi kitLiyo musun siLiyo musun ne yaparsaniz.. Ama gaza geLmeden Lütfen ;)merak eddim şimdi en cok sevdigin ve tadına bayıldıgın şeker hangisi ???
HİPNOZUMArkadaşım sen burayı başka sitelerle karıştırıp yardım istiyosun ne bu böyle üslüp tarzın biraz daha sözlerine dikkat edsene....... Birde önerim olacak sana sen bi gid ilk önce adabına göre yardım istemeyi ögren sonra gel yardım iste bizden understand ....YavsamayaLim .. burasi yardim sitesi .. dicegimi dedim .. Bu durumda ne olucagini sen biLiyosundur ..
- 1
- 2