Merhaba internet siteme arka plana muzik koymak istiyorum .. Beni aydinlatirmisiniz , biraz yardima ihtiyacim varda :(
Internet siteme muzik yuklemek istiyorum ..
- 1
- 2
o dedigin yeri ulasacagim yer neresi aslinda ben ugrasmiyorum bunlarla ama anlayabilirim , bu ozel bir istek ve kendim yapmak istedim cnm anLadin mi ?
ne dediğini gerçekten anlamadım. Arkadaş vermiş işte linki ordan ulaşacaksın!!
byburak2008
Merhaba :
Bu adresten Gerekli Bilgileri Alabilirsin...
http://www.pcnet.com.tr/forum/internet-ag-ve-guvenlik/111885-siteye-muzik-ekleme-kodlari.html
ayss.. yanLis dedim o verdigi Linkten deniLen yere uLasamadim onu kastedmistim hatirLattigin icin saoL bekLiycektim bos yere cnm gir bi bak belki yardimci olursun ..
Girdim girdim. Orda var işte. O forumdaki biri de senin gibi sormuş. Verilen cevaplara bak. İşine yarayacaktır!
aa cnm sende hic yardimci oLmuyosun .. nese yanLis basima biseyLer yapicam artik :(
Nasıl yardımcı olmuorum anlamadım. Ordaki cevapların aynısını buraya mı yazayım??
orda benim anLamadigim sorunun cevabi yazmiyo malesef alternatifler sunuLmus bitiriLmis sadece Link vermek oLmuyo bi kac daha cumLe sarfedseymis iyi oLucakmis, ordaki (body) iLe (/body) arasina demis ordaki onu nerdeki yere yazicam onu anLamadim ..
siteyi yapıyorsan kodlarını düzenleme yetkin olur herhalde. Oraya yapıştırarak olucak.
tatLim sende bisey biLmiyorsun atLadin oLe ama saoL genede ..
Bana mı bişi bilmio diyosun benim kendi sitem var biliyo musun?? Neyse ya konuyu çok uzatamıcam. Google'a yazarsan istediğini bulabilirsin..
aLmanyaLikiZaa cnm sende hic yardimci oLmuyosun .. nese yanLis basima biseyLer yapicam artik :(Bu Samimiyet Nerden Geliyor Anlamadım
Sitede <body> </body> Arasına
<bgsound src="music.mp3"> Kodunu ekle Ve Müzigin Konumunu Müsic.mp3 Yerine yaz. Dikkat ama Müzigi Dinlete bilmemen İcin .mp3 Formatında Olmalıdır.
sendeki bu samimiyet nerden geLiyo aLinti oLayLari faLan ben sana mi dedim atLiyosun ;) yaziLanLari dikkatLi okusan kaktüsLük yapmazsin ;)
det bana sus diycegine biras yardimci oLmayi denersen makbuLe gecer baby
OOOOMMMMEEEERRRRŞşşş kız sus bakıyımTartışma İstemem Bayanlara Saygımdan :D .
aLmanyaLikiZdet bana sus diycegine biras yardimci oLmayi denersen makbuLe gecer babyWooowKonuyu okumadım arkadaşın ısrarı üzerine baktım dur okıyım
Iste benim cool erkegim hep Lafa takiLiyosunuz ama bi yardimci oLmadiniz soLe ayrintiLi vs. anLatamadiniz :(
aLmanyaLikiZIste benim cool erkegim hep Lafa takiLiyosunuz ama bi yardimci oLmadiniz soLe ayrintiLi vs. anLatamadiniz :(İstedigin Mp3 İsmini Söyle Ben gerekini Yapıyım sana Kopyala/yapıştır Kalsın :)
aLmanyaLikiZIste benim cool erkegim hep Lafa takiLiyosunuz ama bi yardimci oLmadiniz soLe ayrintiLi vs. anLatamadiniz :(Ya bedava-sitemde şarkı koymuştum. Ama giriş yapamıyom şifreyi unuttum Bulunca yazcamEdit: <embed style="left: 351px; width: 300px; top: 1628px; height: 45px" src="http://müziğinin adresi buraya" width="300" height="45" type="text/plain; charset=ISO-8859-9" loop="-1" <bgsound></p>
Son Düzenleme: omer_6134 ~ 04 Ağustos 2008 20:42
<embed src="müzik adresi" width="0" height="0"></embed>
herhangi bi int sayfasına sag tıklayıp kaynagı görüntüle dediğinde çıkar sende öle yap o not defterine kod ekle sonra kaydet de göstermesi lazım sonrada yerini ayarlamak için dosya-word ile düzenle yapıp yer ayarluon daha fazla bilgi vermek isterdim ama kitaplar karman çorman bakar sölerim yarın kitapta hepsi yazıo
Alt tarafı yazılacak kod bu
- [ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
<embed src="müzik adresi" width="0" height="0"></embed>
pctrans sen ne yazmısın kardesim :) Not defteri word ekle cıkar kitap filan :) Bilmiyorsan sende sor biz soyleyelim .
- 1
- 2