İnternet tarayıcısı olarak ne kullanıyorsunuz?İE,Firefox,Avant,Netscape,Opera,Safari hakkında dusunduklerinizi buraya yazarsanız cok mutesekkur olurum...
İnternet Tarayıcıları
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Firefox and netscape benim ideallerimdir diğerleri hakıkında hiçbirşey bilmiyorum maalesef..
Eyüpkork, Netscape'in Firefox'tan farkları ne?Bana göre Firefox bir numara ama bi ara da Netscape'i de denemek istiyorum...
Firefox :
Firefox, Mozilla'dan türetilmiş, oldukça stabil ve kullanışlı, Internet Explorer'a alternatif olabilecek en uygun gezgin.
En iyi ozellikleri arasında klasik iexplorer solucan ve viruslerinden etkilenmemesi, daha az yamaya ihtiyacı duyması ve "tabbed browsing" dir.
Ayrıca internet explorer ile uyumlu çalışabilme ve mevcut ayarları algılayıp kendi içine entegre etme özelliği de mevcuttur.
Netscape 8.0 :
Bu versiyonunda güvenlik seviyeleri, kullanıcı için zaman kazandırıcı özellikler sağlanmış. Tek browser penceresinde birden fazla web sayfası gezebilme yeteneği (tabbed browsing), popup engelleyici özelliklerinden birkaçı.
Özellikleri firefox'a çok benzese de, netscape adını önümüzdeki yıllarda tekrar eski yerine getirmeyi planlıyor.
Aşağıdaki linkte de ücretsiz browserların listesi var yukarıda yazdıklarım oradan alıntıdır ayrıca indiren insanların yorumlarınıda görebilirsiniz...
Bende en çok firefox kullandım ama ne yalan söyliyim netscape ondan daha hızlı ama firefox un güvenilirliği tartışılmaz şimdi bi güncelleme daha çıkarmış bilmem takip ettiniz mi chip online anasayfada haberlerde de görebilirsiniz...
Eyw Eyüp, bu arada Firefox'un patch ini indirdim.Guvenligi arttırılmış ve bi kac bug duzeltilmiş.Ayrıca Chip'in mart ayındaki Firefox eklentilerinden "Mouse Gestures"ı kurmanızı kesinlikle tasiye ediyorum.Nette sörf olayını inanılmaz zewkli yapıyor.
firefox (yetmediği zaman ie)
Opera bazen mozilla ama genelde İE.
Warisler Opera'dan memnunmusun? İE'un hemen hemen aynısı diye biliyorum ama bir açıklama yaparsan ve özelliklerini anlatırsan ne mutlu bize...