İnternet Tarayıcısı ( iexplorer ve chrome ) sorunu

ubarmen20
03-10-2009, 15:37   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
121 mesaj

Merhaba arkadaşlar sorunum başlıktada belirtiğim gibi web browserlarla ilgili. Açık bir şekilde anlatayım; varsayılan internet tarayıcım chrome, çift tıklıyor giriyorum ve açılış sayfam olan mynet geliyor. Buraya kadar her şey normal anormal olan chrome dışında hiç birşey tıklanamıyor. tıkladığımda ise mouse meşgul şeklini alıyor başlat çubuğunda sağ tıklayım görev yöneticisi açılmıyor çünkü işlevini kaybediyor mouse. ctrl + alt DEL yaptıgımda normal kapat gorev yonetıcısı ve oturumu kapat penceresı gelıyor ordan gorev yonetıcısını tıkladıgımda pencere gelıyor fakat normalde ıslemler sekmesı gelır bende hep actıgımda yıne ıslemler sekmesı gelıyor fakar altında hıc bır ıslem yok kasıyor yanı bir bekledikten sonra geldi chrome32.exe iki adet çalışıyor. oysaki ben tek pencere açtım. ilk önce görev yöneticisini açıp tekrar chrome çalıştırdığımda chrome aktif diğer tüm öğeler pasif (masaüstü başlat çubuğu) görev yöneticisinde tekrar 2 adet chrome gösteriyor. chrome kapattıgımda normal en sağ en üstten X tıkladığımda herşey normale dönüyor. Aynı problem internet explorer içinde geçerli. 2 adet iexplorerın çalıştığını gösteriyor fakat ben tek sekme yani bir pencere açmış olurken. avira premium security, bit defender, kis, Microsoft Securtiy, Norman Cleaner ve avast profesyonel le tüm sistem tarattım şuan hiçbir zararlı yazılım virüs solucan vb bulunmadığı kesin. 64 BİT WİNDOWS 7 ULTİMATE FİNAL ORİJİNAL TÜRKÇE KULLANIYORUM.  ( MD5-SH1-CRC ) OLARAK KONTROL ETTİĞİM İÇİN SÖYLÜYORUM. SİZCE SORUN NEDEN KAYNAKLANIYOR VE NASIL ÇÖZEBİLİRİM.

ubarmen20
04-10-2009, 00:50   |  #2  
OP Yıllanmış Üye
121 mesaj

Bu ikinci oldu :D sorunumun neden kaynaklandığını vede çözümünü bilen biri yine YoK.
Demek ki Bilmediğiniz çok şey var .

Mustafa@PC
04-10-2009, 00:52   |  #3  
Mustafa@PC avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
13,125 mesaj

Sorunuz çok karışık anlatmışssınız borwser sorunu ile başlamış genel sistem stabilitesi sorununa dönmüş, çorba gibi...

ADEM-KAYA
04-10-2009, 00:57   |  #4  
ADEM-KAYA avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 10
12,271 mesaj

DOĞRU demişsin, BİLMEDİĞİMİZ ÇOK ŞEY VAR,
Karman çorman anlatmışsın, bari yanına biber getirde çorbanın tadı iyi olsun :P

ubarmen20
04-10-2009, 01:01   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
121 mesaj

Karışık mı ? Siz algılayamamış olabilirsiniz. Sorun: '' (hangi tarayıcıyı çalıştırırsam çalıştırayım görev yöneticisinin işlemler sekmesinde 2 adet çalıştığını gösteriyor ve bunun sonucunda tarayıcı dışında hiç bir öğe yer tıklanmıyor yani kasma meydana geliyor. ) '' Budur.

BLackdéwiLs
04-10-2009, 01:04   |  #6  
Taze Üye
6 mesaj

google chrome vardı şimdi iechrome mi var :D bilgi için teşekkürler kardes

Mustafa@PC
04-10-2009, 01:07   |  #7  
Mustafa@PC avatarı
Yıllanmış Üye
13,125 mesaj

Flash player'i kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi ?

Ahmet Ertuğrul
04-10-2009, 01:40   |  #8  
Ahmet Ertuğrul avatarı
Yıllanmış Üye
3,651 mesaj

IE ve Chrome zaten ikişer işlem çalıştırıyor tek sekme açık olsa bile. Sorununuzun bunlarla ilgili olmaması lazım. İnternet gezgini bilgisayarı donduruyorsa benim aklıma hemen bilgisayarınızda zararlı olabileceği ihtimali geliyor ama emin olmadığım için konuyu görünce bir şey yazmamıştım.

ubarmen20
04-10-2009, 01:45   |  #9  
OP Yıllanmış Üye
121 mesaj
Alıntı: Mustafa@PC  
Flash player'i kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi ?
Kaldırdım. Sorun şuan için gitti tekrar chip.com.tr açtım eklenti eksik uyarısı verdi doğal olarak üzerine tıkladım eklenti al geldi adobe flash player yüklendi şuan sorun yok ilerleyen saatlerde olmazsada minettar kalırım. Ama ara ara düzeldiği oluyordu beklemedeyim.

Mustafa@PC
04-10-2009, 01:46   |  #10  
Mustafa@PC avatarı
Yıllanmış Üye
13,125 mesaj

Sorun olursa tekrar kaldırıp. Eklentiyi elle siz kurun...

ubarmen20
04-10-2009, 02:23   |  #11  
OP Yıllanmış Üye
121 mesaj

ok teşekkürler