internet yardım

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
arda guler
15-03-2006, 21:50   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

bir aydır başımı ağrıtan bir sorunum var ve sizlere danışmak istiyorum.yaklaşık bir ay önce adsl bağlantımda kopmalar başladı. (öyleki çok sık kopup düzeliyor) ben herzamanki gibi telekomla alakalıdır diye düşündüm.her aramamda sorun bulunmadığı sorunun benden kaynaklandığı söylendi.bende tekrar windows kurup durumun düzeleceğini düşündüm fakat sonuç yine aynı çıktı.telekomdan teknisyen gelip hat ölçümü yaptı hattın gayet düzgün ve problemi olmadığını söyledi.tek kalan modemdi.(modemim zoom x4 5651)onuda istanbul a oluşum bilgisayara gönderdim.sağolsunlar yeni modem gönderdiler.fakat sonuç yine aynı.bağlantı çok sık kopuyor.şunu da belirteyim modemi kapatıp açtıktan 10-15 dakika içerisinde kopmalar başlıyor.ve link ışığı sabit yandığı halde bunlar oluyor.sorunuma yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürlerimle...
                                              Arda GÜLER

Banned
16-03-2006, 18:46   |  #2  
Banlandı
1,204 mesaj

service pack 2 yüklü mü bilgisayara

ben service pack 2 yi yüklemeden tanıtamıyordum modemi

ondandır belki de senin sorunun gerçi seninki tanıtma degil

TT06
16-03-2006, 19:49   |  #3  
TT06 avatarı
Yıllanmış Üye
726 mesaj

ÇOOOKKK büyük ihtimal modemin USB üzerinden bağlı arkadaşım,usb=daha çok kopma...son usb driverlarını önereceğim ama çözermi probleminş bilemiyorum...Usb dimi modemin:)...

shehsuvar
17-03-2006, 01:08   |  #4  
Yıllanmış Üye
779 mesaj

aztech   marka (ki  bu  markayı  modemi  aldığımda  duydum) modemim  usb bağlantılı ve  netten  düşme  nedir   bilmem  .  ama  bu düşmelerin  sebeplerini bende   çok  merak ediyorum  . ( bu sorunun altından da  telekom çıkmasın :P  )  çözüm önerim bağlantını  başka  bilgisayarda  dene .bu denemeleri  farklı  kombinasyonlarda dene . başka bilgisayar+senin modem veya  başka  bilgisayar + başka  modem vs..  bunlarda da aynı problem devam ederse  ben derimki sorun telekomdandır  . eğer  böyle  bir  problem varsa  telekom napabilir  orası meçhul . şöyleki ;
arkadaşlar  2  gün nete  bağlanamadılar   telekomu aradılar. telekom  ;  sorun bizden bi kaç güne  kadar çözeriz  .  halbuki sonra farketmişlerki  modemin kablosu  kopmuş . benim buna  yorumum  telekoma  yetersiz  olduklarının  farkındalar ve  sorunları hemen üzerlerine alır  hale  gelmişler . bayaa   uzun yazmışım ama pek  sorununa  derman olcak  bişey  yok biyorum :(  kolay gelsin

Son Düzenleme: shehsuvar ~ 17 Mart 2006 01:12
kano
18-03-2006, 23:07   |  #5  
Yeni Üye
22 mesaj

aynı sorunu bendeyaşıyorum.windowsu yeniden kurmak sorunu çözmüyor.modemide resetledim yine olmadı.turk telekom modemde virus olabilir. modemimde aztech