bir aydır başımı ağrıtan bir sorunum var ve sizlere danışmak istiyorum.yaklaşık bir ay önce adsl bağlantımda kopmalar başladı. (öyleki çok sık kopup düzeliyor) ben herzamanki gibi telekomla alakalıdır diye düşündüm.her aramamda sorun bulunmadığı sorunun benden kaynaklandığı söylendi.bende tekrar windows kurup durumun düzeleceğini düşündüm fakat sonuç yine aynı çıktı.telekomdan teknisyen gelip hat ölçümü yaptı hattın gayet düzgün ve problemi olmadığını söyledi.tek kalan modemdi.(modemim zoom x4 5651)onuda istanbul a oluşum bilgisayara gönderdim.sağolsunlar yeni modem gönderdiler.fakat sonuç yine aynı.bağlantı çok sık kopuyor.şunu da belirteyim modemi kapatıp açtıktan 10-15 dakika içerisinde kopmalar başlıyor.ve link ışığı sabit yandığı halde bunlar oluyor.sorunuma yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürlerimle...
Arda GÜLER
internet yardım
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.service pack 2 yüklü mü bilgisayara
ben service pack 2 yi yüklemeden tanıtamıyordum modemi
ondandır belki de senin sorunun gerçi seninki tanıtma degil
aztech marka (ki bu markayı modemi aldığımda duydum) modemim usb bağlantılı ve netten düşme nedir bilmem . ama bu düşmelerin sebeplerini bende çok merak ediyorum . ( bu sorunun altından da telekom çıkmasın :P ) çözüm önerim bağlantını başka bilgisayarda dene .bu denemeleri farklı kombinasyonlarda dene . başka bilgisayar+senin modem veya başka bilgisayar + başka modem vs.. bunlarda da aynı problem devam ederse ben derimki sorun telekomdandır . eğer böyle bir problem varsa telekom napabilir orası meçhul . şöyleki ;
arkadaşlar 2 gün nete bağlanamadılar telekomu aradılar. telekom ; sorun bizden bi kaç güne kadar çözeriz . halbuki sonra farketmişlerki modemin kablosu kopmuş . benim buna yorumum telekoma yetersiz olduklarının farkındalar ve sorunları hemen üzerlerine alır hale gelmişler . bayaa uzun yazmışım ama pek sorununa derman olcak bişey yok biyorum :( kolay gelsin