arkadaşlar sizdede internet yavaş mı ben sitelere zar zor giriyorum sizdede aynı mı ?
internet yavaş mı ?
bende her zaman ki gibi normal. senin pc den kaynaklanan bir sorun olabilir...
ewet benim internet te çook yavaş ne yapacaz ya???????
yapacağın bu programı indirip çalıştırmak::
internet ne zaman hızlı oldu kı merak edıyorum 1024 hızı ne zaman artacak....dunyanın gerısınde kaldık yeterınce yazık su odenen oaraya ne yzıkkı mecburuz...
Türk Telekom'dan kaynaklanan bir sorundu galiba. Benim de biraz önce normale döndü.
Sisteminizde sorun yoksa(virüs v.s...) anlık bir yavaşlamadır.Yani servis sağlayıcınızdan kaynaklanıyordur.Ccleaner iş görür,hazır temizlemişken kayıt defterindede program aracılığıyla hatalar giderilmeli,tabi önce yedekleyin.
antivirüs ve anti-spyware güncel olanlarıyla tarat(tavsiye kav2009, spybot-search destroy1.60 ve ad-aware 2008 sen bu üçünü kur öyle bir tarat.)
yakında birşeyler olucak bakalım bekliyoruz.:)internet ne zaman hızlı oldu kı merak edıyorum 1024 hızı ne zaman artacak....dunyanın gerısınde kaldık yeterınce yazık su odenen oaraya ne yzıkkı mecburuz...
dun aksam resmen cakildi internet saat 8 gibi tirstim bisaat herseyle taratirdim .ve bisey yok saat 10 da normala dondu ...
bisey olucagina dayir bende bir umut kalmadi .bu ulkede iletisimin iyilesemeyecek sanirim
dns server kullanıyorsan dns ni değiştir kullanmıyorsan ayarıyla hiç oynama belki arka planda güncelleme felan oluyorsa etkileyebilir
ya gecenlerde bir yazı okudum yavaşlamadan öte türkiyenin intrnet merkezi odtüde bakım çalışmaları varmış.bu yüzden internette yavaşlıktan öte arada bir gidip gidip gelme şeklinde dalgalanmaların oluşabileceği bekleniyormuş die yazıyodu.bilmem bununla alakası varmıdır.