internete bağlanma sorunu

johnnydepp
31-12-2010, 00:33   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj

Merhaba, internete bağlanma sorunu yaşıyorum ve yardımlarınızı bekliyorum. Yaklaşık 1 hafta önce shopping.tv aracılığıyla bir masaüstü aldım. İnternet bağlantısını yapamadım bir türlü modemde sorunum yok çünkü laptopla rahatlıkla bağlanabiliyorum ve masaüstünün driverında da bir sorun yok. Fakat herşeye rağmen bağlanamıyorum ve bu durum iyice canımı sıkmaya başladı 1 haftadır halletmek için forumlardan ayrılmadım herşeyi denedim ama olmadı sizlerinde yardım ve fikirlerinize ihtiyacım var farklı bir durum olduğunu düşündüğüm için konu açtım çünkü bu durumla karşılaşan başka birini bulamadım. Şimdiden teşekkürler...

gokhan38
31-12-2010, 01:31   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
1,097 mesaj

ağ kartı bozuk olabilir garantisi varsa oraya götürmeni tavsiye ederim bide ağ kartının driver ını yüklememiş olabilirsin onuda bi kontrol et aygıt yöneticisinden.

johnnydepp
31-12-2010, 10:27   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj

teşekkürler gokhan38 sorunun ethernet kartında olduğunu sonunda kanıtladım. çalışan switchi bile şuan bozuk gösteriyor başka bilgisayarda çalışmasına rağmen allahtan garantisi devam ediyor yardımlarınız için yine de teşekkürler