internete bağlantı sorunu acil!

the balkan girl
14-08-2009, 20:22   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2009

arkadaşlar modemimin bütün bağlantıları doğru olmasına ve internet bağlantım olmasına rağmen ne msn ne de web siteleri açılıyor. kablosuz ağ da bağlı görünüyor ama sanki hiç internet yokmuş gibi oluyor. 1 hafta öncesine kadar böyle bır sorun yoktu. bağlantılardandır dedim ama taile gititm geldim hala aynı. arada şansa bağlanıyor ama sonra tekrar açmamaya başlıyor hiç bir şeyi. delirmek üzereyim. yardımcı olursanız çok sevineceğim.

Son Düzenleme: the balkan girl ~ 14 Ağustos 2009 20:23
asesbaşı
17-08-2009, 18:04   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
201 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2009

Şimdi Balkan Girl Modemin Üzerindeki Bütün Işıklar Doğru Şekilde Yanıyor mu Sabit mi?

1.DSL Yada ADSL yazar bu Nası Sabitlenir( Bilgisayardan  gelen CAT5 kablo Ethernet telefondan gelen telefon kablosuda modemin üzerinde ve doğru şekilde yerlerine takılmışsa bu bağlantı Fiziksel bağlantılar tamamlanınca yanar sabitlenir)
2. PPP Yada INTERNET Bazı Modemlerde EnEt diye yazar; Bu Bağlantı ise Türktelekom veya herhangi bir servis sağlayıcısından aldığınız bilgiler şifreniz kullanıcı adınız  bunlar doğru olduktan sonra bu ışıkta sabitlenir ve NEte Girmeniz gerekir...)

NOT; Bu ışıkların hepsi yanabilir bazı durumlarda sanal olarak görünebilir Senin Sorunun IP Blok olabilir Servis Sağlayıcını ara Türktelekom yada Biri Gibi bi yer ise herneyse yani arayıp sorununu bildir arkadaşım çözülür inş başka sorun olursa burdan veya özeldende yazabilirsiniz arkadaşlar saygılar...!