merhaba ben internete giremiyorum msnde konuşuyor, outlook expressi kullanabiliyorum ama internet explorerı açtığımda hangi site olursa olsun internet explorer web sayfasını görüntüleyemiyor diyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
internete giremiyorum
masaustunde İnternet explorer şeklinin üstüne sağ tuş yap özelliklere gir.Bundan sonra bağlantı kısmınıda LAN ayarları olacak Orda yeniden yapılandırma yapman gerekecek. Kullanmış olduğun bağlantı tipini seç ve iler de.
Veya ağ bağlantılarımı aç ordan sol tarafta ağ bağlantılarımı görüntüle sekmesi olacak ona tıkla orda local Ağ gibi bir sey yazıyorsa sana ilk başta soyledıklerımı bır kontrol et.
afedersiniz daha ayrıntılı bilgi verebilir misiniz fazla anlamıyorum da
teşekkür ederim ilginize ama olmadı işyerinde bana bağlı olan başka bir bilgisayardayım şu an iki bilgisayar arasında mekik dokuyorum bütün özellikler aynı herşeyi, sadece giriş sayfsı frklıydı ondan mı acaba diye değiştirdim yine olmadı
internet explorerde masaustunde sağ tıklayın bağlantı ayarları yerel ağ ayarlarından "ayarları otomatik algıla" yı işaretleyin
olmazsa bunu yükleyin http://www.inndir.com/program.php?id=23212
dilekakyelmerhaba ben internete giremiyorum msnde konuşuyor, outlook expressi kullanabiliyorum ama internet explorerı açtığımda hangi site olursa olsun internet explorer web sayfasını görüntüleyemiyor diyor yardımcı olabilirseniz çokGüvenlik ayarlarından kaynaklanıyor olabilir