İnternete hızlı, kolay ve güvenli erişin

CHIP Online
13-05-2013, 18:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

SMS Entegrasyonlu ZyXEL, bu yeni kablosuz ürünüyle yüksek bant genişliği ve fazlasını sunuyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/int ... i-erisin_40309.html

Kesintisiz ve yüksek güvenlikli internet bağlantısı, kurum ve işletmeler için olmazsa olmaz bir ihtiyaç haline geldi. Bireyler, iş yerinde, toplantıda, seyahatte, kısacası bulundukları her yerde, kablosuz teknolojiler yardımıyla aileleri, iş arkadaşları veya istedikleri kişiler ile bağlantı kurmak istiyorlar. Dizüstü bilgisayarlar, netbook'lar, akıllı telefonlar ve oyun konsolları gibi mobil cihazlar ise standart olarak dahili Wi-Fi teknolojisi ile tasarlanıyor. Artık daha fazla bant genişliğinin, güvenli ve sürekli bir şekilde internet erişiminin talep edildiği bir dönemde yaşıyoruz. ZyXEL, ortak yaşam alanlarında kesintisiz ve esnek kablosuz internet bağlantısı talep eden son kullanıcıların ve işletmelerin bu ihtiyacına N4100 ile cevap veriyor.


Son teknoloji ile yüksek hız ve daha iyi kapsama alanı


ZyXEL, yeni eğilimleri öngörerek işletmeler için tasarlanmış Hotspot Gateway'i olan N4100'ü duyurdu. 802.11n kablosuz performansı, tak-çalıştır bağlantı özelliği, yüksek güvenlik ile birlikte yüksek hızda internet erişimi sağlayan bu ürün, daha iyi kapsama alanı ve bağlantı sağlamak için en son teknolojiyi kullanıyor.


Beş kat daha fazla bant genişliği


Wi-Fi aygıtları için esnek bağlanabilirlik sağlamak üzere optimize edilen ZyXEL N4100, yeni 11n Wi-Fi standardı ile 300 Mbps'ye kadar maksimum veri aktarımı sunarak, standart 11b/g Wi-Fi aygıtlara kıyasla yaklaşık beş kat daha fazla bant genişliği sağlıyor. Kolay yapılandırma ve işletim için ZyXEL İnternet Erişim Noktası-Hizmet Ağ Geçidi Serisi veya SP300E Hizmet Ağ Geçidi Yazıcısı ile birlikte kullanılabilen cihaz, kurumlara ve son kullanıcılara internete erişmek için ihtiyaç duydukları bilgilere kolayca ulaşma olanağı sunuyor.


Tüm Konu: İnternete hızlı, kolay ve güvenli erişin

Kaynak: www.chip.com.tr