internete ve msne giremiyorum
gecmis olsun forumda temizleme ile ilgili konulasri oku ve yazilanlari uygula
ha bu arada kasperla tara yok nod32 tara yetmez malaware, spyware taramlarida yapacaksin.
mancukyagecmis olsun forumda temizleme ile ilgili konulasri oku ve yazilanlari uygulanod 32 avira antivir
ha bu arada kasperla tara yok nod32 tara yetmez malaware, spyware taramlarida yapacaksin.
runscanner helios life malverebytes .. hijack vs vs 10 üzerinde programla taradım
1 sistem geri yüklemeyi kapatacaksin
2 Ccleaner ile gecici dosyalari kaldiracaksin o kutuda en alttaki kutu haricinde hersey isaretli sekilde
3 Combofixle ilk olarak bir ayar vericeksin
4 Antivir, Kaspersky, Nod32 update tarama temizleme hangisini istiyorsan bunlardan biriyle yada baskasi.
5 Anti malware update tarama ve sonunda kendin siliyorsun oto silmez
5 Avg, Ad adaware, spybot vs vs 1 tanesiyle update tarama ve kendin temizliyorsun.
6 bunu unutmusum Windowsun güvenlik duvarini kullaniyorsanki muhtemelen odur kapaliysa ac eger acikca özelliklere gir silinebilen izin verilmis programlarin hepsini sil bunu 2 ci adim gibi yap.
Kolay gelsin
1 sistem geri yüklemeyi kapatacaksin
Combofixle ilk olarak bir ayar vericeksin
4 Antivir, Kaspersky, Nod32 update tarama temizleme hangisini istiyorsan bunlardan biriyle yada baskasi.
5 Anti malware update tarama ve sonunda kendin siliyorsun oto silmez
5 Avg, Ad adaware, spybot vs vs 1 tanesiyle update tarama ve kendin temizliyorsun.
bunların hepsini yaptım
benim de başıma gelmişti. formatla kurtuldum.
eltahirbenim de başıma gelmişti. formatla kurtuldum.ya herkes format diyor başka çözüm yok mu
başlat<çalıştır<regedit<HKEY_CURRENT_USER<Software<Microsoft<Internet Explorer<main bölümüne gelin http:/spaywareprotectiontool.com/2009/142......... vs ve diğerini burdan silin ve açılan yere www.google.com.tr yazın bu işlemden önce benim önerim bilgisayarı güncel bi antivirüsle taratın...