İnterneti Kullanmak

Selçuk Yılmazer
08-11-2013, 14:33   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Arkadaşlar kısaca anlatıcagım 2. bilgisayarıma interneti nasıl getiririm arkadaşlar ortak internet kullanıyorum modem ortakta ve aşagıdan yukarıya ethernet kablosu çekiyorum şöyle düşündüm sizce işe yararmı alttan gelen ethernet kablosunu bir çoğaltıcıya takıp 2 tane daha 3 metrelik bir ethernet kablosu alsam 2 pc yede coğaltıcılardan internet sağlamayı denicem fakat internet gelirmi? Gelmessey 2. pc içinde 30 metre kablo alıyıp aşagıdaki modemdenmi çekiyim.

NOT:Wireless mıdır Wi-Fi midir nedir o zımbırtıyı sevmiyorum.
NOT:Konuyu nereye açacagımı bilmedim için buraya açtım.Kusura Bakmayın.

Son Düzenleme: Selçuk Yılmazer ~ 08 Kasım 2013 14:34
DiamondMines
08-11-2013, 14:44   |  #2  
DiamondMines avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 988
10,394 mesaj
Alıntı: Selçuk Yılmazer  
Arkadaşlar kısaca anlatıcagım 2. bilgisayarıma interneti nasıl getiririm arkadaşlar ortak internet kullanıyorum modem ortakta ve aşagıdan yukarıya ethernet kablosu çekiyorum şöyle düşündüm sizce işe yararmı alttan gelen ethernet kablosunu bir çoğaltıcıya takıp 2 tane daha 3 metrelik bir ethernet kablosu alsam 2 pc yede coğaltıcılardan internet sağlamayı denicem fakat internet gelirmi? Gelmessey 2. pc içinde 30 metre kablo alıyıp aşagıdaki modemdenmi çekiyim.

NOT:Wireless mıdır Wi-Fi midir nedir o zımbırtıyı sevmiyorum.
NOT:Konuyu nereye açacagımı bilmedim için buraya açtım.Kusura Bakmayın.

Evet bağlanırsın. Switch'den bahsediyorsun. İstersen router bile alabilirsin ve yukarıya wireless sinyal bile dağıtabilirsin.

Selçuk Yılmazer
08-11-2013, 14:45   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Evet Switch dağıtıcılardı sanırım internet cafelerde görüyordum