Arkadaşlar yardım 8 mb ye kadar paketteydim hızım 2 mb di iyidi ama bir anda acayip yavaşladı.Hız testi yaptım Download Hızı 11 Kb Upload hızı 21 Kb bu durumda ne yapmalıyım lütfen i can football oynayamıyorum
İnternetim Çoook Yavaş
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Seni şuraya alalım Batuhan'cım :)
https://www.chip.com.tr/forum/ttnet-yurtdisi-cikislarinda-problem-14.10.2010_t181468.html
Internet genelde yavaş sadece seninkinden kaynaklanan bir sorun değil.
Ya sorunu buldum arkadaşlar.Ttnet interneti yavaşlattığında modeme 6 reset attım.Her resette parolasız yeni bir ağ açıyormuş.Dayım akşam baktı felan şimdi düzeldi :)
Edit:Yazı eksikliği
Arkadaşlar 8mb üyesiyim ilk çıktığından beri 8 senedirde ttnet üyesiyim adamlara 1 kere işim düştü dedikleri cvp ba dikkat int 2 gündür aşırı yawaş 20kb down 15kb up hızına zor erişiyo siteleri bile çok zor açıyo hele chip aboo yaşlancam sanki beklerken nese aradım dedim böle böle demezmi down iyide up kötüymüş arıza kaydı alalım :):):):): 2 gün öncesi ben 3.5mb alan birisiydim TİPİ KEES :)
TTneti aradım modemi kapatın 10 saniye sonra açın dedi ben 9 saniye bekledim.Arıza kaydı felan aldılar.Sonra dedim ben bu modemi bir daha kapatıp açıyım dedim modem programı sonra interneti 4 mhps gördü speedtest comda hız testi yaptım ping 672 ms down 0.40 up 0.35 bende 2 gün önce 2 mhps alıyordum.Aslında dün akşam sorun düzelmişti taa ki sabah 9 dan sorun birşeyler oldu