İnternetim Uçuyor :)
- 1
- 2
bu değere göre indirme hızı 20mb/sn olmalı ama
yanlış birşeyler vardır
saniye de 9 mb indirmen için 75 mbit bağlantı gerekli
ayrıca download böyle ama upload 2mbit seviyesinde.
Ya photoshop :) (espriydi alınma)
ya da speedtest sayfasına firefox ile girdin (firefox bazen böyle yapıyor neden bilmiyorum)
Yok Chrome, IE ve Comodo Dragon denedim. Hepside hemen hemen aynı sonuçları verdi.
yok kardeşim ttnette sorun var yahu ben ankara yenikentte ikamet ediyorum burada herkes şikayetçi. hergün yarım saat kapanıyo yada bazı günler çok yavaş çalışıyor özellikle cuma cumartesi. ilerde başka hizmetlere geçecem artık.
Vayy be.
Ses hızını aşmış bu :D.D Dünyada ilk.
Tek rakibin THY galiba :D
İyi uçuşlar dileriz...
o senin dediğin ttnet uçağı geçsin ben bilgisayar kullanmayı bırakacam. hiç memnun değilim bu ttnetten.
anladım kaç para sınırsız internet türknet te yahu bende geçeyim
8 mbite kadar 49TL
Aynı fiyat yani
TTNET KISKANÇLIKTAN ÇATLASIN PATLASIN
Onuralp çok önceden açmış olduğum şu konu yine doğru çıktı :D https://www.chip.com.tr/forum/spe ... nmeyin_t177701.html
Ayrıca kardeşim saniyede 9 mb falan da indirmiyorsun, örnek oalrak cclenar indir, küçük bir dosyadır ve hızlı indirir. Ama buna rağmen 9 mb olacağını hiç zannetmiyorum. Saygılar.
bulgaristan sofya'daki arkadaşımın 47mbit hızla internete bağlandığını öğrenince kendimi biraz geri kalmış hissetmiştim.
TTnet sunucularına yakın mısınız ?
yakınlık hikaye boşversene senide yemişler bu laflar ile telekomun 2 sokak arkasındaki yerde 8 mbit bağlantı var sözde en yüksek indirme hızı 35 kb/s yaklaşık 2 aydır evimdeki internet sürünüyor yurt dışı sitelere bağlantı yaklaşık 2.5 dk beklersem tamamlanabiliyordu bugün ise tüm siteler uçar vaziyette en rezalet online oyunlarda hiç takılma donma yok 2 aydır resmen süründürmüşler.
evet aynen ben akşam 950 mb rar halindeki cs5 programını 17 dakikada indirdim gözlerime inanamadım ttnet te bişeyler oturmaya başladı galiba :)) yırtdışı çıkışlarıda bi düzelse varya yeme yanında yat
ilginç olan o hızda ping sayısı 26 olarak görünüyor 1 yada 0 sıfır değeri olması lazım ya bu potoshop yada program hata verip o sonucu gösterdi.
- 1
- 2