arkadaşlar benim kardeşim.humar düşkünü.gitmiş internetten tavla oynamaya.olan olmuş.o siteler pis pis sitelere sevk etmiş anladınız değilmi.İnternete ilk girdiğimde onlar açılıyor.Onları nasıl silecem.yadım edin acil
internetle başım belada yav
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.ha birde normal sitelere girdiğimde iki de bir şu uyarı geliyor:
Geçerli güvenlik ayarlarınız bu sayfada ActiveX denetimleri çalıştırmanızı yasaklıyor.Bundan dolayı bu sayfaya doğru olarak görüntülemeyebilirsiniz.
Araçlar>>>internet secenekleri>>>Gelişmiş>>>Var sayılanı yükle...
HOCAM YAPTIM İNŞALLAH DAHA DA BİRŞEY OLMAZ ONEDİYAV ÖYLE IIIIIIIYYYYYYY
Geçerli güvenlik ayarlarınız bu sayfada ActiveX denetimleri çalıştırmanızı yasaklıyor.Bundan dolayı bu sayfaya doğru olarak görüntülemeyebilirsiniz.
UYARISI YİNE DEVAMLI ÇIKIYOR ONU NASIL HALLEDECEĞİZ
Bak şimdi internet explorer'a sağ tuşla tıkla özelliklere gir. Güvenlik sekmesine tıkla. Orada internet seçeneğinden bölge güvenlik düzeyini ortaya getir.
Ayrıca özel düzey'e tıklayıp açılan yerde ActiveX denetim ve eklentilerini işleme koy seçeneğini etkinleştirde.
İstemediğin sayfalar açılıyorsa trojan silici bi program yükle.
PC casus yazılım bulaşmış.Çözüm;
1-Ad-Aware Personel yükle www.inndir.com
2-Hijackthis programını yükle www.merijn.org
Ad-Aware önce güncelle,ayarlardan ''Full System Scan'' sekmesini seç ve taramayı yaptır.
Kolay gelsin.