Sizce internetsiz bir hayat nasıl olurdu?
İnternetsiz bir hayat?!
o kadar iğrenç olur ki ıyyyyhh :D
İnternetsiz BiLgisayar Catısız Eve Benzer.
İnternetsiz ve bilgisayarsız olmaz ya...<
İnternetsiz bilgisayar bişeye benzemez :D ama bilgisayarsız internetsiz hayat nasıl olur anlayamyorum çünkü hiç yaşamadım :D
İnternetsiz bilgisayar bişeye benzemez :D ama bilgisayarsız internetsiz hayat nasıl olur anlayamyorum çünkü hiç yaşamadım :ben yaşadım. internetsiz hayat olur bence çok da güzel olur. örnek: 90 lı yılların gençliği... herşey daha temiz daha saf daha utangaçtı o zamanlar.
avrupa yakası dizisinde aslı ile volkan bu 90 lı yıllarda gençliğin nasıl olduklarını göstermişti mesela :)
normal bi insan 3 gün aç 1 gün susuz yaşayabilir.ama internetsiz yaşanmaz.en azından telefondan felan girebilmem lasım.
daha güzel olurdu bence ; )
neysiz kalmış bir gencin hayat damarlarından biri kopmuştur:))))
internetsiz hayat olur niye olmasınki . bundan 5-10 sene önce yoktu mesela. kimse de ölmedi bu yüzden. çocuklar bilgisayar başında pineklemezdi mahallede maç yapardık. internet kafeler değil etraf sıohbet edecek insanlarla doluydu. akşam eve gidince bilgisayareın başına çökmezdik evdekilerle sohbet ederdik. ama şimdi herkes bilgisayar sayesinde kalabalıklar içinde yalnız kaldı. varsa yoksa chat,oyun, facebook dalavere dattirik işler ...
internetsiz hayat olur niye olmasınki . bundan 5-10 sene önce yoktu mesela. kimse de ölmedi bu yüzden. çocuklar bilgisayar başında pineklemezdi mahallede maç yapardık. internet kafeler değil etraf sıohbet edecek insanlarla doluydu. akşam eve gidince bilgisayareın başına çökmezdik evdekilerle sohbet ederdik. ama şimdi herkes bilgisayar sayesinde kalabalıklar içinde yalnız kaldı. varsa yoksa chat,oyun, facebook dalavere dattirik işler ...Harbi Söylüyorum 10 Numara Konuşmuşsun Be Kardeş
Bu Kardeşin Konuşmasına Alkış İstiyorum.
Bence güzel olurdu. İnsanlar daha sosyal yaşarlardı.