http://flashcards.territory.ru/vec/v.php?i=079013
İzledikten sonra izlediğiniz yerin altında puanlarsanız memnun olurum.
http://flashcards.territory.ru/vec/v.php?i=079013
İzledikten sonra izlediğiniz yerin altında puanlarsanız memnun olurum.
Yorumlarınızı da buradan bekliyourm.
Perpektif gayet güzel.Sandalyenın önde durmasını iyi düşünmüşsün ama en sonda çizdigin ağaç ve kapı pencere renklerındekı secım resmını öldürdü. Hele o ağaç sankı kagıdın köşesine dikmişsinde orda büyümüş gibi duruyodu.
5 üzerinden 2 diyorum bende. Kırılmaca yok
ben 5 üzerinden 2 diyorum. hadi taş çatlasa 3 olur
5/5000 çünkü MOR kullanmışsın abi ötesi yok...
Sağolun yorumlarınız ve puanlarınız için. Tabiki kırılmıyorum. Biliyorum ki ağaçlar budanınca güzel meyve verirler. Tekrardan sağolun.
elvis32sultanselim,sen sürekli yeni konu açacağına, bir konu başlığı açsan kendine özel ve ona yeni yeni resimlerini eklesen nasıl olur, konu kirliliği oluyor kanımca.Bence böyle gayet güzel..
Her çalışmasının altına,o çalışmaya ait yorumları almak istiyor..Yani kirlilik varsa sultanselim'den dolayı değil!!
CU_GS7ben konuyu açan arkadaşa fikrimi söyledim, sen kendin böyle bir şey yaparsan istediğin kadar başlık aç, çünkü uyarı dinleyecek mecalin yok biliyorum, yani kısacası her dediğime atlama.elvis32sultanselim,sen sürekli yeni konu açacağına, bir konu başlığı açsan kendine özel ve ona yeni yeni resimlerini eklesen nasıl olur, konu kirliliği oluyor kanımca.Bence böyle gayet güzel..
Her çalışmasının altına,o çalışmaya ait yorumları almak istiyor..Yani kirlilik varsa sultanselim'den dolayı değil!!
doğru bi konuda toplasın hepsini
çizim 1,2,3... gider bu böyle yoksa
zaten verdiği linkten puan veriliyo
Aslında bende ayrı ayrı olsun istiyordum yani grup grup yapmak istiyordum. Ama eğer sorun oluyorsa madem toplu şekilde devam ederim. Ama eğer olmuyorsa eskisi gibi devam etmek isterim..
sultanselimAslında bende ayrı ayrı olsun istiyordum yani grup grup yapmak istiyordum. Ama eğer sorun oluyorsa madem toplu şekilde devam ederim. Ama eğer olmuyorsa eskisi gibi devam etmek isterim..valla selim aslında çok farketmez, ama kirlilik olmasın diye naçizane bir öneri benimkisi. Bir konu başlığı açarsın, oraya toplarsın tek tek, hem çok kliklenir, güncelledikçe de üste gelir konun, böyle daha güzel değil mi? Gelen yeni üyeler de hepsine tek tek bakma zahmetinden kurtulup tüm yaptıklarına bir konu başlığında ulaşabilirler. Sence de kulağa hoş gelmiyor mu?
elvis32CU_GS7Bunu kim söylese alıntı yapar,altına kendi görüşümü yazardım..ben konuyu açan arkadaşa fikrimi söyledim, sen kendin böyle bir şey yaparsan istediğin kadar başlık aç, çünkü uyarı dinleyecek mecalin yok biliyorum, yani kısacası her dediğime atlama.elvis32sultanselim,sen sürekli yeni konu açacağına, bir konu başlığı açsan kendine özel ve ona yeni yeni resimlerini eklesen nasıl olur, konu kirliliği oluyor kanımca.Bence böyle gayet güzel..
Senle alakası yok..Her şey ortada zaten..Eğlenmene bak sen..
Alıntını da yaparsın zaten yakında..
CU_GS7elvis32arkadaşlar uzatmayın, rica ediyorum...CU_GS7Bunu kim söylese alıntı yapar,altına kendi görüşümü yazardım..ben konuyu açan arkadaşa fikrimi söyledim, sen kendin böyle bir şey yaparsan istediğin kadar başlık aç, çünkü uyarı dinleyecek mecalin yok biliyorum, yani kısacası her dediğime atlama.elvis32sultanselim,sen sürekli yeni konu açacağına, bir konu başlığı açsan kendine özel ve ona yeni yeni resimlerini eklesen nasıl olur, konu kirliliği oluyor kanımca.Bence böyle gayet güzel..
Senle alakası yok..Her şey ortada zaten..Eğlenmene bak sen..
Alıntını da yaparsın zaten yakında..