İnternette vaktinizi nasıl geçirirsiniz??((Chip zaten asil))
en çok ilginizi ne çeker??
Nesi hoşunuza gider nesi gitmez??
İnternette en çok ne yaparsınız?
PES 6 Online oynarım en çok..
Msn ye girer arkadaşlarımla sohbet ederim
daha sonra açtığım ilk web sayfası chıp olur daha sonra çesitli forum sitelerine girer gezinirim vede aksamaları cs oynarım
genelde chip , ve diğer bilgisayar dergilerinin siteleri ne bakmak, gazetelere göz atmak, msn de arkadaşlarla sohbet etmek öyle yani.
Merhaba
Ben Msn ye girerim.Arkadaşlarımla sohpet ederim.Chip e girerim.Ara sıra haber7.com dan haberlere dolara fln bakarım.Bazen de bişeyler ararım.
bütün vaktimi chip forumları okumakla geçiriyorum.haber sitelerinden motorspolarına bakıyorum.msn ile uğraşıyorum.pc haber sitelerinide sürekli okuyorum. :) pc ile ilgili birçok merak ettiklerimi araştırıyorum.
ve internetsiz bir hayat düşünemiyorum.
zaten sureklı burdayım.Onun dısında dıger bılgısayar sıtelerının haberlerını okurum. Bırde Anime Manga hastalığı vardır bende onlarla ılgılı ufak tefek bilgileri okurum..Varsa kaliteli mangalar onları indirir evde izlerim..
Ben de genelde CHIP Forum'dayım. Ama Donanımhaber Forum'a da takıldığım olur.
Call Of Duty 2 multiplayer'a takılırım.(COD2 olanlar mutlaka denesin çok süper)
sitelerin forum bölümlerine takılırım . diğer şeyler tad vermiyor.
internette en çok ne yaptığım neden seni bu kadar alakar ediyor, ben de bunu merak ettim. Bırak elalem ne yaparsa yapsın, anketör de olmadığına göre bence bu işi başkalarına bırakmalısın, bırak onlar araştırsınlar.
Cem abinin başka bir konudaki mesajından alıntı gibi olacak ama konuya gereksiz mesajlarından biriyle girmişsin. Hoşgeldin.
İlk işim msn ve e-posta hesaplarıma bakmak olur. Forumlara göz atarım. Son dakika gelişmelerini takip ederim.
walla ben bu aralar wolfenstein enemy territory takılıyorum.deneyin cok eglenceli...ha bide travian
Razielinternette en çok ne yaptığım neden seni bu kadar alakar ediyor, ben de bunu merak ettim. Bırak elalem ne yaparsa yapsın, anketör de olmadığına göre bence bu işi başkalarına bırakmalısın, bırak onlar araştırsınlar.Canım sıkıldı böyle bi forum açtım....
Konuyu beğenmediysen lafı başka yerlere getirme... Yorum da yazma ...((İnsanlar özgür... ne yaptıklarının yazabilirler... sen de yazmassın napıyım yani...Zorla istemiorum ya ne yaptğını
- Maillerime Bakarım
- Messenger ı Açarım
- Web Programlama (ASP vs.)
- Yeni açacağım Online Oyun Sitesi ile uağraşıyorum.(ASP Tabanlı)
- Pcnet Forum
- Chip Forum
bu kadar. Oyun ile alâkamı 2 yıl önce kopardım. Web Programlama daha da zevk veriyor.
chip i yeni keşfettim ve geç kalmışım hakkaten bır pc ve ınternet kolık olarak...:)
haber okurum,msn gırerım,forumlarda gezınırım ordan oraya,oyun oynamam hiç...