Arkadaşlar bugün bir komsu telefon paketini değiştirmiş demişlerki limitsiz (8mb kadar) internetiniz var onun için de 6 aylık indirim var onu yapalım demiş
var mı böyle bir durum TTNET sitesinde yok birşey...
İnternette İndirim??
LÜTFEN DİKKAT!!!...TTNETE ABONE OLAN VE KAMPANYALARINI TAKİP EDEN BİRİ OLARAK ŞUNU SÖYLİYİM...
DİKKAT EDERSENİZ 8 MB A KADAR DİYOR YANİ 8 DEĞİL O..BÖLGENDEKİ SANTRAL DESTEKLİYORSA O HIZI KULLANABİLİRSİN...BU DA İMKANSIZ...YOĞUNLUK HAT KALİTESİ VB.DÜŞÜRÜYOR ONU...AYDA 49 YTL YE OLAN ''NETLİMİTSİZ PAKETİ'' İNDEN BAHSEDİYORUZ ...ŞİMDİ...O PAKETTE ÇOĞU ABONENİN DİKAT ETMEDİĞİ BİR HUSUS VAR..EĞER O AY İÇERİSİNDE O PAKETİ KULLANAN KİŞİ 15 GB KOTAYI DOLDURURSA DOLDURDUĞU GÜNDEN AY SONUNA KADAR(O AY İÇİN YANİ) HIZI 512 KB/S DÜŞÜYOR BU ÇOK ÖNEMLİ...6 AY OLAYINA GELİNCE...EVET 24 AY TAHATTÜT EDERSEN YANİ BEN 24 AY BOYUNCA ABONELIK IPTALI SÖZÜNÜ VERİRSEN İLK 6 AY İNDİRİM OLAYI VAR 24 AY TAHATTÜTÜ UNUTMA...
tam olarak bilmiyorum ancak 24 aylık taahhüt süreniz dolduğunda yine taahhüt imzalayarak yeni indirimden yararlana biliyorsunuz
(kesin bir bilgi değil ama öyle diye biliyorum)
........:) SONU YANLIŞ OLMUŞ... 24 AY ABONELIK GARANTİSİ VERİRSEN 6 AY OLAYI VAR...
Bunları biliyordum ama acaba yani bir durum mu başlattı sonuçta TTNET bu ne yapıp yapmayacağı pek belli olmaz sabit tel.paket değiştirene güzellik mi var acaba olmaz ama :(
Tşk...