Arkadaşlar internette izlediğim videolardan veya dinlediğim müziklerden ses gelmiyor ama normal bilgisayarımda müzik veya video dinlerken ses geliyor bu durum sadece internete girerken oluyor yardımlarınızı bekliyorum
İnternette İzlediğim videolardan ses gelmiyor ?
- 1
- 2
-Ses driverlerini kaldırıp tekrar kur..
-Cocedleri tekrar kur
-son güncellemeleri kaldır
-yakın bir zamanda olduysa sistem egri yükleme yap
bu yolu bir dene bakalım olacakmı?
başlat<çalıştır<regedit<HKEY_LOCAL_MACHINE<SOFTWARE<Microsoft<Windows NT<CurrentVersion<Drivers32<bu klasörün içinde boş bir alanda sağ tık<<yeni<dize değeri<dize değeri ismine; wavemapper<değer verisi bölümüne de msacm32.drv yaz.
o dediğin dize isminin aynısı var içindeki değer veriside yazdığının aynısı yani msacm32.drv dir başka bir şeyden kaynaklanıyor olmalı yokmu bildiğin başka bir yöntemi bekliyorum acil lazım bana
arkadaşım oradaki dize satırının en son hali "wavemapper REG_SZ msacm32.drv"bu olmalı böyle görünüyormu.
evet yazdığının aynısı görünüyor bende bişi anlamdım
ha bide winampta müzik dinlerken ses bozuk çıkıyor nasıl anlatayım böyle büzgülü sesler geliyor cızırtı oluyor
gerekli codekleri güncellemeyi dene bence.
kaldırıp tekrar kurmayı düşünüyorum ama bu yazılımları nerden bulucam onu bilemiyorum
yada driver ı kaldırıp yüklesem sorun çözülürmü?
K-Lite Mega Codec Pack 4.3.4 bunu kurucam gerçeği zaten bende kurulu kaldırıp yüklesem sorun çözülürmü acaba?
K-Lite Mega Codec Pack 4.3.4 Bendeki bu yazılım
yükledim herghangi bir değişiklik olmadı hala örneğin;youtube ye girdiğimde izlediğim videolardan ses gelmiyor
birde winamptaki ses bozukluğu düzelmedi
son çare ya ses kartını yeniden kurup sürücülerini güncelleyeceksin ya da sistemi yeniden kuracaksın arkadaşım benim bildiğim yöntemler buydu.
yeni wersionu yuklemeden once eskisini kaldırıp + firefox ve ie nin calısmadığına emin olman lazım yoksa bu sorun olusur tammen kaldırıp soylediim sekilde bastan kur kaldırırken revouninstaller yada benzeri bi program kullan
arkadaşlar valla söylediğiniz herşeyi yapıyorum ama olmuyor.ne yapacam şimdi ben?
arkadaşım sen bilmeden sistem temizliği yaparken windowsla alakalı bir dosyayı sildiysen yapar bunu dediğim gibi sistemi yeniden kurman gerekebilir.açıkçası bu yöntemlerden başka bildiğim bir yol yok ama bakarsın bilen biri çıkar.
hep iexplorer la mı denion başka tarayıcı kullanmayı denedinmi??
aklıma gelmişken eğer interneteki videoları İE ile izlemeye çalışıyorsan araçlar<internet seçenekleri<gelişmiş<web sayfalarındaki sesleri çal<yazan yerde tik yoksa tıklayarak tamam de.
hayır ben firefox kullanıyorum babamlar explorer kullanıyor ama ikisindede ses yok ?hem o dediğin web sayfalarındaki sesleri çal tık yeri işaretliydi zaten arkadaşım senide çok fazla yordum bu konuyla kusura bakma
at o zmn formatını temiz temiz kullan başka bi cozum gelmio aklıma
- 1
- 2