arkadaşlar youtube dailymotion vs. sitelerin indirme program ve siteleri var. Bana diğer siteler de de işe yarayacak birşey lazım.Her video temp.internet filesin içine kaydolmuyor izledikten sonra(?) Bana sayfadaki videoyu tespit edip yakalayıcı bir program lazım.
Teşekkürler.
İnternette izlediğim videoları nasıl kaydederim?
- 1
- 2
aynı program banada lazım.film indirmek istiyorum.
eskiden firefox-download helper eklentisiyle yapıyodum ama güncel firefoxa uyum sağlamadı o da.
senin firefoxda bir sorun olması? ben gayet rahat o eklentiyle video indirebiliyorum
kyliesenin firefoxda bir sorun olması? ben gayet rahat o eklentiyle videofirefox ve download helper'ın sürümünü öğrenebilirmiyim?
yeni versiyonları birbirine uyum sağlayamadı.
sıfırdan kaldırıp yükledim sonuç olumlu.
ilginiz için tşk-ler
kaydetmek istediğin video oynarken eklentiye tıkla<dosyayı kaydet ekranı çıkar<videoyu kaydetmek istediğin yeri seçerek kaydet de,hepsi bu kadar.
kyliekaydetmek istediğin video oynarken eklentiye tıkla<dosyayı kaydet ekranı çıkar<videoyu kaydetmek istediğin yeri seçerek kaydet de,hepsi bu kadar.[resim]eklenti nerede ki warya hiç anlamıyorum[resim][/resim]
hemen sağda ayarlar yazan yere sağ tıkla özelleştir de çıkan yerden download helper eklentisini sürükleyerek üstteki araç çubuğuna yerleştir.
kyliehemen sağda ayarlar yazan yere sağ tıkla özelleştir de çıkan yerden download helper eklentisini sürükleyerek üstteki araç çubuğuna yerleştir.burnumun dibindeki şeyi görmemişim bunu kaydettimFLV Dosyası olarak kaydetti bunu nasıl açıcaz yada neyle açıcaz
cep formatını tam olarak bilmiyorum çünkü videoyu hiç o formata çevirmedim ama genede linkini verdiğim programı kullanarak kendin çevirirsin .neyse gelelim şimdi nasıl vcd ya da dvd'de izleyebileceğine, öncelikle programı indir daha sonrada AVI formatını seçerek videoyu dönüştür.NERO ya da hangi dvd yazma programını kullanıyorsan "veri diski" oluştur diyerek istediğin videoları cd'ye yaz.bundan sonrada rahatlıkla vcd'de izlersin.
bu arada sana tavsiyem silinebilir bir cd kullan böylece herhangi bir sorunda cd'ni çöpe atmadan silip tekrar kullanırsın.videoları cd'e attıktan sonra görüntüler iyi çıkmazsa "mpeg" formatını dene.
nasıl kullanacağına resimlerden bakarsın.
bunu yarın deniyecegim ve cevabı kesin yazacagım dostum teşekkürler
gelecek69bunu yarın deniyecegim ve cevabı kesin yazacagım dostum teşekküDostum Denedim Oldu Vcd formatına herşeye çevirebiliyorum Total Video Converter programı sayesinde daha sonra Multimedia Converter Pro ile cep formatına çevirdim ..Çok Teşekkürler
bir şey değil,sorun çıkmadığına sevindim.
flash ile hazırlanmış olan görüntüyü nasıl kaydederim örnek fistik . com taki görüntüleri kaydetmek istiyorum
Eywallah Teşekkürler Dostum Süpersin
Dostum senden Bişey Daha isticem Elimdeki Vidonun içerisindeki sesleri silip yerine yeni sesler eklemek istiyorum varmı böyle bi program varsa resimli olarak verebilirmisin
Klasik olarak sol üstte file tıklıyoruz ordan open işlem yapacağımız parçamızı ya da videoyu bulup başlıyoruz.
parcanızda mouse da sol tuşa basılı tutarak istedigiz bolumu secip silme kopyalama pan volum ayarları yapabilirsiniz
parçamıza SPECİAL -PROCESS-EFFECTS-TOOLS-FX Bölümünden çeşitli ayarlamalar eklemeler yapabiliyoruz mesela effects bölümünden detay seçelim ister kendimiz ayarlama yapıp PREWİEV tıklayıp dinleyip iyi olmuşsa OK diyelim ya da PRESET Bölümünden hazır ayarlamalardan seçelim ama PREWİEV yapmayı unutmayım direk ok derseniz parçaya işlenir eğer öyle bir şey olursa sol üstte programın ana penceresinde sol üstte EDİT tıklayıp UNDO seçin işlem geri alınır.
sonra file tıklayıp ordan Save As seçip istediğimiz uzantıda kayıt edelim.
dostum Mozilla Firefox eklentili programlar var 10 tane akliyorsun ben burdan ekledim ama bulamıyorum şimdi mcafee siteadvisor spamilator vs programlar vardı 10 tane aradım taradım bulamadım bunu bana bulabilirmisin
www.siteadvisor.com/download/ff.html
öbür firefox eklentilerine buradan bakıp indirebilirsin.
- 1
- 2