arkadaşlar internette yüzme kursu hakkında bilgi alacağım ve kurs videoları izleyerek öğreneceğim bir site varmı bildiğiniz acaba çok teşekkür ederim.
internette yüzme kursu
İzleyerek öğrenmekmi? İlginç. Suya girince iş değişir yalnız, öyle videoyla falan biraz garip geldi bana. O anı yaşamak önemli.
Bu işler havuzda olur yani izleyerek tekniğini kaparsında uygulama 1-3 hafta arasında değişiyor hareket tam oturana kadar ama ben 2 farklı şekilde anladım sanırım ilk anladığım daha yüzmeyi yeni öğreniyorsan boyunun 20-30 cm altı bir havuzda çalışabilirsin ki internetten öğrenecek birşey yok at kendini sakin sakin hareketlerle yüzmeye çalış, diğer anladığım anlam stilli yüzme bunu internetten ancak neye benziyor diye bakarsın ama bakmakla kalınır :D olay havuzdadır genelde kol ve bacak antrenmanlarıyla başlanır vs.
Öyle izlemekle bakmakla öğrenilseydi öküzler,ineklerde makinist olurdu. :D:D Arkadaşım benden sana tavsiye bir öğretmende eğitim alman veya tanıdığın birisinden öğretmesini istemen senin için daha sağlıklı olur.