internetten bu kadar basit para kazanın..

msahin_2004
31-05-2008, 15:14   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2008

arkadaslar süper yasal bir yöntem. bux.to sitesini kullanarak rabidshareden bedava rabid üyeligi alacaksınız. hemde istediginiz zaman. okuyun ve deneyin görün.

Internetten Para Kazanın Gerçekten. Autoclicker ile Hiç Uğraşmadan
Arkadaşlar birçoğunuz bux.to sitesini biliyorsunuz. Ben bu sitelerden gerçekten para kazanan biriyim . Ayda 35$ alıyorum.Ve günde 0 dakika vererek. Nasıl mı? Autocliker, Kendi linkleri tıklıyo siz hiçbişey yapmıyorsunuz.


Paypal gibi bir sistem olan alertpay ile ödüyorlar. Bux a da paypalla.

Bux to ya benim DAVET linkim olan

   
a tıklayarak  üye olabilirsiniz. (not: davet linkinin size bir zararı yok . Aksine Bana bir faydası vardır. sizde kendi arkadaslarınızı davet ederek daha fazla kazanabilirsiniz . Lütfen burdan üye olun.)

Autoclicker(Otomatik tıklayıcı) = http://rapidshare.com/fil...104823201/Autoclicker.zip
( Virüs programları virüs gibi görebilir virüs yoktur emin olabilirsiniz. ben elle tıklıyorum)

Bu siteler bildigim en güvenilirleridir.

Sadece bir paylaşımdır Modlar Silmez ise sevinirim.,


rapid-share'da beklemekten sıkıldınız mı ? Bende sıkılmıştım, reklamlara tıklama başına para ödeyen siteler buldum ve artık her ay günde 5-10 dakika ayırarak, kredi kartı vermeden üstelik bedava rapid-share premium üyeliğimi alıyorum. Artık sizde bu şekilde premium üyeliğinizi alabilirsiniz. Sadece rapid-share mi ? Hayır. Bu siteler Paypal veya alert-pay aracılığı ile ödemelerini yapıyorlar, Paypal ve alertpay ile satış yapan her yerde kazandığınız paraları harcayabilirsiniz. Mesela online oyunlarda premium üyelik alabilirsiniz.ebay ve amazon.com dan alışveriş yapabilirsiniz...

Bux.to'ya üye olmak ve kazanmaya başlamak.

. Bu gibi birçok sistem var ama bu sistemden para alınarak ödeme yaptığı kanıtlandı. Sizde bizim gibi kazanabilirsiniz. Üye olmakta çok kolay, sadece PayPal üyeliğinizin olması gerekiyor. Eğer PayPal üyeliğiniz yoksa aşağıda PayPal'a nasıl üye olacağınızı anlatan bir makale bulunmakta, okuyarak PayPal'a üye olduktan sonra buradan devam edebilirsiniz. Şimdi üye olmayı anlatmaya devam edelim. Öncelikli aşağıdaki link yardımı ile siteye giriyoruz. Aşağıdaki link benim referansım ile üye olmanızı sağlayacaktır. Sizde bu şekilde arkadaşlarınızı üye yaparsanız daha fazla kazanacaksınız.

BUXTO YA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ alttaki linki kopyalayıp adres satırına yapıştırınız…


Açılan sayfada "JOIN NOW" a yada sağ yukarıdaki "Register"e tıklıyoruz ve önümüze gelen formu doldurmaya başlıyoruz. Kullanıcı adınızı, parolanızı, mail adresinizi ve paypal accountunuzun kayıtlı olduğu mail adresini yazıyorsunuz. Onaylama kodunuda yanındaki kutucuğa yazdıktan sonra "Register" butonuna basarak üyeliğinizi tamamlıyorsunuz. Üyeliğinizin tamamlanması için mail adresinize onay maili yollanacaktır. Bunun için mail adresinizi yanlış vermediğinizden emin olun. Mail adresinize gelen mail ile üyeliğinizi onayladıktan sonra parayı nasıl kazanacağıza gelelim.

Sisteme "Login" e tıklayarak kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yapıyorsunuz. Daha sonra "Surf Ads" e tıklayarak gelen linklere tek tek tıklamamız gerekiyo fakat
bux.to autoclick programını kullanarak kullanıcı ismimizi ve sifremizi girdigimizde tek tek tıklamamıza gerek kalmıyor ve autoclick acık oldugu müddetce otamatik olarak tıklayarak size para kazandırıyor.


Her görüntülediğiniz site için 1 cent kazanacaksınız. Kazandığınız parayı "My Stats" linkinden görebilirsiniz. Kazandığınız para 10$ olduğunda "My Stats" bölümünde paranızın yanındaki "Cash Out" butonu ile PayPal hesabınıza ödeme talep edebilirsiniz.

Ufak bir hesaplama ile ne kadar kolay para kazanıldığını daha iyi anlayabilirsiniz.

Günde 10 reklam tıklarsanız = $0.10
10 arkadaşınız 10 reklam tıklarsa = $1.00
Haftalık kazancınız = $7.70
Aylık kazancınız = $30.80
Hatta siz tıklamayın program yapsın o işi
kullanıcı adı ve şifrenizi girdiğinizde size verilen tüm reklamları arka planda çalışarak tıklıyor ve siz çalışırken aynı zamanda para kazanmanızı sağlıyor.

Artık sıra geldi para kazanmaya. surf ads linkine tıklayarak Karşımıza çıkan bütün linklere sırayla tıklıyoruz. Açılan sayfaların üstündeki sayaç sıfıra kadar sayıp “ Done ” yazısı çıktığında işlem tamamdır sayfaları kapatabiliriz. Hergün bu linklere tıklayarak para kazanıyoruz. Hesabımızdaki para miktarını görmek için MyStats’a tıklıyoruz.
Parayı paypal’e aktarmak için CashOut’a tıklıyoruz, sonra Convert to Cash via PayPal linkine tıklıyoruz. Ve kazandığımız para paypal hesabımıza yatmış oluyor 10$ ı aştıktan sonra parayı paypal hesabımıza aktarabiliriz.
Bu parayla ne mi yapabiliriz? Her şeyi. Ben **** Premium şifresi almak için kullanıyorum. Dolayısıyla kredi kartımı hiç işe karıştırmadan tamamen yasal yollarla **** şifresi alıyor ve gönül rahatlığıyla kullanıyorum. Eğer **** şifreniz varsa sizde başka sitelere üye olmak için kullanabilirsiniz.kolay gelsin bol kazançlar......not:buxto dan tıkladığımız linkleri tek tek acalım yoksa hesabımız bloklanır... reklamlara tıklayıp uğraşmak istemeyenler için Bux.to Autoclicker yazılımını indirmek için aşağıdaki linke tıklatın.(Dosyada herhangi bir virüs yada keylogger yoktur.)


Göz kırpma

TuncaBozkurt
31-05-2008, 21:17   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4,805 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2006

Yıllardır bu tür siteleri duyarım. Ne kadar güvenilir bilemem. Ama şimdiye kadar bu sitelerden para kazanmış bir insan görmedim. Belki doğrudur, bilemem. Ama bana pek güvenilir gelmiyor.

OnnuuR
31-05-2008, 22:20   |  #3  
OnnuuR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,675 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007

En sağlıklı para üzerinde alın terinin bulunduğu paradır...
Ben hiç öyle yötemlere kalkışmam...

Banned
07-06-2008, 16:14   |  #4  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2008

interneten para kazanmanın en kolay yolu bu sadece e-mail lıne gelen mesaj ları oku ve zengin ol hiç bir kredı kartı veya farklı bir hesap nosu gibi teferruet istemen sadece uye olunca bile 5 ytl verılen yasal ve benım gibi internete guvenlık konusunda paranoyası olan birinın bile üye oldugu bir site cekınmeyın sizde uye olun netten sadece reklam okuyarak zengın olaiblirsiniz yerınızden kalkmadan her hangi bi para ödemeden sadece reklam okuyarak para kazanın ben şimdiye kadar 1 ayda 466 milyon kazandım para kazanmak çok kolay uye olun ca bile 5 ytl eviriyolar herkezı beklerım


%100 TURK guvencesi ile


uye olmak için bu lınkı tıklayın 3 kat daha fazla puan kazanın


teklif.com/SuperUye/SuperUyeFormu.aspx?bid=aa9848ac-6552-47c8-8726-21fda92752f1

inanmayanlar bu lınkle tıklasın ıkna olsun


teklif.com/ST/OdenenPuan.aspx?Fl

DİKKAT=super teklif yazarken arada boşluk vare kopyalayıp yapıştırdıktan sonra onu silin