internetten dosya program satmak

amar84
11-12-2013, 06:18   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Merhabalar... arkaşlar benim sorum basit. şuanda bir siteye upload ettiğim dosyaların satışını yapmaktayım ancak biliyorsunuz ki upload sitelerinden download başı yada premium satışlardan komisyon alarak milim milim para kazanırsınız. ben genelde günde bir yada iki premium satış yapıyorum ve onlar 1 günlük premiumu 9 tl ye satıp bana komisyon olarak 1 tl veriyorlar.
şimdi sorum şu. dosyalarımı sayıları çok değil. bir yere yükleyip ordan dosyaları kendi adıma satabilirmiyim.?  yani kendi premium satışımı yapabileceğim karı bende kalacak şekilde bir sistem varmı yada bir yöntem.
bugünkü hesabıma göre 10 günde 400 tl lik bir satışım var bazısı bir gün bazısı 1 hafta bazıları 1 aylık premium almışlar benim dosyalarımı indirmek için. bundan benim kazancım sadece 15 20 dolar yani 30 40 tl gibi bi rakam olmuş_?
yani ben 9 tl yerine 5 tl ye satsam da farketmez en azından günde 1 satışa 5 tl kazanmış oldum der kendi işime bakmış olurum şu şekilde sadece upload sitesine kazandırıyorum.
lütfen acil olarak yardımlarınızı bekliyorum.
.
sevgi ve sağlıcakla kalın.

Sistem Bilgilerim
mrfunky
11-12-2013, 13:06   |  #2  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
60 mesaj

Bu şekilde inanılmaz rakamlar kazanan insanlar duyuyorum ama yeterli teknik bilgiye sahip olmadığım için sana yardımcı olamayacağım ne yazık ki.