internetten düşüyorum

HPQ-User
18-05-2008, 12:01   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

tamer sormuş:
aslında sorunum internet sürekli düşü yorum ve sayfalar açılr ken çogu zaman açılamadan düşüyor ve modemi açıp kapatıyorum tt net adsl arıyorum hatlarada bir problem olmadıgını söylüyorlar virüs olabilir diyorlar avast virüs tarayıcısı var  oda virüs bulunamadı diyor pc yi aldıgım yerin teknik bölümü ile görüştüm format atılması gerek diyorlar yani parasız bu işi düzeltemiycekler anlaşılan ben de çok iyi bir pc kullanıcısı deilim işin açık cası bu sorunuma yardımcı olmanızı istiyorum en azından  önerileriniz benim için daha faydalı olur kolay gelsin teşekkür ederim

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
casper pc work group ıntel r pentıum r dual cpu e 2140 1.60 ghz 1.00 gb

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ;  Embedded Web Browser from: http://bsalsa.com/; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506; InfoPath.1)

waybe
18-05-2008, 12:20   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,376 mesaj

bu sorun benim başımada geliyor bence ttnet ten olan birşey bu ama emin degilim tabi (format gerektirecek bir şey olmadıgını düşünüyorum para için söylüyorlardır)

Mehmet-
18-05-2008, 12:22   |  #3  
Mehmet- avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,296 mesaj

Tavsiyem önce şunu indir http://www.inndir.com/CCleaner-23516i.html ve sistemini biraz düzelt hataları tarattır ve yeniden dene bakalım sorun gidecek mi? Olmadı bilgisayar açılırken (en başta) f8 tuşuna bas bas bırak taki ekrana bazı yazılar gelesiye. Orada en üstte bulunan güvenli kiple bilgisayarını aç. Karşına uyarı falan gelirse tamam de ve pc nin açılmasını bekle. Açılınca bir de böyle antivirüs taramasından geçir. Virüs bulunca sil. Tabi antivirüsünü önce güncelleyebilirsen güncelle. Bir bunları dene bakalım. Saygılar...