Dergideki programlar için neden internetten numara almak var? Sonuçta ülkemizde internet fiyatları malum çoğu kullanıcının interneti yok bu kullanıcılarda düşünülmeli...
İnternetten şifre alma?
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.bence bu konu biraz gerekzi çünkü 5 dk. internete girsen n'olur? Ayrıca bir kodun onlarca,yüzlerce kişi tarafından kullanılması yasal sorunlara sebep oabilir. Bence güvenlik açısından bu çok önemli. CHIP seri kodları verse programın satıcısı sitesine girilmediğinden dolayı ve bir kodun herkes tarafından kullanılmasından dolayı zarar edip kapanabilir. Bu nedenle bu topici biraz gereksiz buluyorum. Zaten bu topici atarken bile girdiğin kadar internete kitaro, seri kodu da alabilirsin.
bir internet cafedende şifreni alabilirsin
EVET KİTARO HAKLI OLABİLİR.İNTERNETİM VAR AMA OLMAYANLAR İİN BU BİRAZ ZOR DURUM.
nasıl kitaro forum sayfasına girecek vakti buluyorsa internetten şifre almayada vakit ve nakit bulabilir.. İnternetim yok diye bişey artık olduğunu sanmıyorum
ezgi bence yanlış düşünüyorsun. benimde evimde internetimn yok iş yerimden bağlanıyorum yalnız insanın evi gibi de yok hani. ben istiyorum ama bizim olduğumuz semt e daha adsl gelmedi ne yapayım telefondan bağlanmak biraz delice geliyor. onçün burdan yetkililere sesleniyorum cd leri hazırlarkene lütfen bizleride düşünün. herkese selamlar
evet bende katılıyorum benimde internet baglantım yok ve internet cafelerin cogunda cd leri calıstırmamıza izin verilmiyor.
Dergidekiler işi birazda maddiyata dökmüş ben cd-rom data alıyorum onuda Chip ekibi çıkarıyor onda program şifreleri hazır olarak veriliyor işteseler bu cdlerinkinide verirler..