İnternetten herhangi bir video izlerken ekran kararıyor geri geliyor seste var pc de donma olmuyor hala çalşıyor ama açtıgım videodaki görüntü bozuk.
internetten Video izlerken ekran açılıp kapanıyor
Tam video yu acıorum o anda ekrna gdiyor geri geliyor ses var goruntu yok video da neden kaynaklanıyor olabilir codec te yuklu ?
Başka bir tarayıcıyla denedin mi ? Belki tarayıcıya yüklediğin flash player yada diğer video oynatıcılarda bir bozukluk olmuştur.
Eğer bilgisayarına yüklü olan bir video dosyasında aynı sorunu yaşamıyorsan büyük ihtimalle tarayıcıya gömülü olan programlardan birinde sıkıntı olmuştur.
normal pc de film izlerken sorun yok internette oluyo sadece codec güncelleştrdim baska bir tarayıcı denedim flash playerı güncelleştrdm olmadı . Daha 4-5 saat önce sorun yoktu ne saçma iş ya.
Google Chrome kullanıyorum.Sanada tavsiye ederim eğer bunu kullanmıyorsan.Bide çerezleri cookieleri falan temizle Ccleaner programıyla pcdeki gereksiz şeylerden kurtul düzelir belki gece gece kafam allak bullak net düşünemiyorum çözemezsek yarın daha sağlam kafayla uğraşırız.
eyvallah kardeş aslında sorunu kendim de çözerim ama fikir almak istedim daha önce karşılaşmadıgım için
Bugünkü yardımlarında o ışığı gördüm zaten :) Forumu kayıtlı üye olarak ilk kez takip ediyorum.Ayrıca şu amd işlemci takıntısını anlayamıyorum neden intelin gül gibi işlemcileri varken amd tercih ediyorlar. ? Her zaman intelci oldum.Amdnin neden oyun bilgisayarlarında bu kadar tutulduğunu hep merak etmişimdir.
Ben Amd ci değilim Ama şuan amd kullanıyorum :) İntel Her zaman en iyisidir bu buldozerler bir işe yaramıcak zaten herkes gorucek bunu
Kardeş Sorunu Çözdüm :) İnternete Reset ATTIM :) Ne Boktan Bir İştir Bu Anlamadım.
Sonunda benim gibi düşünen birisi.O kadar parayı bayılıp aldığım Q9650imden soğutacaklardı beni nerdeyse.Hoş gerçi anakartımı değiştirmek istemediğimden anakartta 775 uyumlu fakan ddr2 ram yuvası bulundurduğundan 2*4gb ram yapamıyorum malesef.
Genelde İnsan lar Ucuza Kaçıyorlar Benm de yaptıgım gibi ama aslında şöyledir f/p amd-ati
kral performans -intel-nvidia ...
Şuan intel nvidia yapıyorum fakat sağolsun vatanbilgisayar ürün kodları çok benzediğinden siparişimi yanlış aldı.GeForce 9800gt 521Mb ekran kartı kullanıyorum.Sonundaki z harfini alamadığından vatandaşlarımız 1gb yerine 512 mb ekran kartı kullanıyorum şuanda. :) O yüzden bi değişiklik yapıp intel-ati denemek istiyorum :)
olur performans her zaman önde gelir ben intel-nvidia fanatigi deilim ati -amd kullanıyorum gercekten kötü ürünler değil fiyatlarına göre çok iyi işlemci.ve ekran kartı.
Mutlaka araştırıp almak gerek.Her bütçeye göre kaliteli bir sistem kurulabilir.Benim şuan için tek eksiğim ekran kartı ve psu.Kaliteli bir bilgisayara sahip olduğumu düşünüyorum.Fakat Assassin's Creed oynarken ekranda ufakta olsa renk bozuklukları beliriyor bazı yerlerde.O arada vatan computerde siparişimi alan arkadaşı getiriyorum aklıma :)
Vatan Computer İzmirde Oldugu İçin İnternetten Sipariş Vermiyorum 10 dk Yol Var Arada.
Benimde 10 dk yürüme yolum vardı telefondan siparişimi verdim ertesi gün gidip aldım bilgisayarı 4-5 ay sonra farkettim 512mb olduğunu.Bu arada ne oldu senin problem halloldumu ?
halloldu internet e reset attım düzeldi :)
Tamam sevindim. Bu arada ben bütçeyi biraz arttırabilirim ekran kartı nvidia mı yapayım tekrar yoksa ati mi yapayım karar veremedim senin tavsiyen nedir ekran kartına ayırdığım bütçeyi biraz arttırabilirim.
halloldu internet e reset attım düzeldi :)senin nasıl iş dediğinin aynısını türknet kullanıcısında karşılaştım rt240 modem var pekte işin içinden çıkılacak gibi değildi modem resetlemekle kalsa yine iyi birde sistemleri restart yapmak gerekiyordu modem ile aynı anda çözümü modem ve aradaki 6 lı switchi kaldırmakta buldum modem değişti sorunda düzeldi.akıl ermiyor garip bir sorun. evimdeki kablosuz access point sinyal her zaman çok zayıf yazmasına karşın mükemmel performans sergiliyor daha önceden iyi yazıyordu sinyal gücü ama internet sürekli kopuyordu. vardır bir bildiği cihazında.