başlıktada belirttiğimgibi kredi karti ile alisveris yapicam guvenebilirmiyim
inventus güvenilir mi?
Evet güvenilirdir. Ne alacaktınız acaba?
Yav abim adam gider şimdi kasa falan alır yardımcı olalım diye
Yoksa kötü niyetim yoktur canımmm
Gel gardaş gel her yerden daha ucuz gel satıverem gardeş en eyisinden bi dene
Çalsan Bedave
tamam hocam kasa alicaktimda onun icin sordum saolun
Vatanın Antalya damagazası var dıey ordan alıserıs edıyorum Inventustan hıc alısverıs etmedımbır levhası olmayan bır daırede calıstıkları yazılı ama forunlarda ılgılıler dıyorlar.Vatan la ınventus arasında %15 le%20 arasında fıyat farkı var.ıstanbulda olsam %100 ınventus derdım ama sımdı aklımda suphe var.Bu sıteden alısverıs edenler yorum yazabılır mı.Inventus hakkında negatıf bır sey yasayna var mı pozıtıf seylerı de yazın lutfen cunku tum ıhtıyaclarımı ordan alma ıhtımalım var.vatan %20 pahalı satıyor bır de dıyor %25 ındırımlı su an ındırımlı amd ler bıle vatandakı ınventuıs ve exadan pahalı.
Kardeşim biraz araştırma ypabilirsin :)
Benim duyduğuma bildiğime ve gördüğüme göre şunları diebilirim..
Bir parçanın en uzun ömürlü garantisi inverntusda var + en iyi kargo hizmeti veren site inventus :)
Bi arza kırık çıkık :D falan olursa hem alım hem gönderim kargo ücretinide inventus karşılıyomuş.
Ve birebir deişim imkanı olan ürünlerde oldukça fazlaymış :D
Bazı cümlelerde miş-li geçmiş zaman kulllandım :D yani onları tam net bi şakilde bilmiyorum :)
3770k+msi g43 anakart+4*4 16 gb corsaır ddr3 1600 cl9 1.5 volt dun vatandan aldım.Aynı gun zalman+gskıll ram almıstım zalman ve gskıll berabaer takılmadı vatan degısımı kabul etti.Yerıne ılk yazıklarımı aldım.Antalya Lara vatandakı calsanlara ılgıllerınden dolayı tesekkur ederım.memnun degılım dedım soru bıle sormadılar degısıtırdım su an ıcın sıstemım ıyı oldu.Indırım var %25 ındırımde Ist dakılerle basabas fıyattan alma fırsatım oldu.