İnventus Hakkında

oppachi
22-05-2011, 00:33   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
50 mesaj

İnventustan alışveriş yapmak istiyorum kredi kartı ile taksitle alışveriş tecrübesi olan arkadaşlara sormak istiyorum ? 
a) Güvenilir midir?
b) Kredi kartı bilgileri kayıt altında tutulmuyor yazıyor ama bu konuda bilgisi olan varsa konuşabilirmi
hizmeti konusunda çok şey okudum herkes memnun ama kredi kartı meselesi kafamı karıştırıyor 

(fizik sorusu gibi a,b'li şık yaptım ama olsun :) )

Son Düzenleme: oppachi ~ 22 Mayıs 2011 17:05
sasax
22-05-2011, 00:40   |  #2  
Yıllanmış Üye
692 mesaj

hiçbir sorun çıkmaz...bunlar öle mahhelle sitesi değilki herhangi bir sorun çıktığını düşünelim tek şikayetinle bitirirsin adamları...öle bi tazminat alırsınki piyango gibi :)

oppachi
22-05-2011, 00:57   |  #3  
OP Üye
50 mesaj

sen daha önce hiç kredi kartı taksitle alışveriş yaptınmı bu siteden ?

AmbaSSadoR
22-05-2011, 03:26   |  #4  
AmbaSSadoR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 12
400 mesaj

merak etmeyin site ve site sahipleri güvenilirdir kendi adıma bir çok arkadaşım için bu siteden alış veriş yaptım herkese de böyle dürüst satıcılar tarafından alış veriş yapmak nasip olur inşaalah (=

Boracalin
22-05-2011, 03:32   |  #5  
Boracalin avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
1,591 mesaj

Merak etme , ben birçok siteden alışveriş yapmışımdır , şimdiye kadar hiçbirinde sıkıntı yaşamadım... Ve öyle kolay kolay da sıkıntı yaşamazsın... Sanal ortamda görsen dahi hepsi TTK'ya tabidir... Yani fiziken alışveriş yaptığın mağaza ne kadar güvenilir geliyorsa sana , sanal alışveriş ortamıda o kadar güvenilirdir... 
Burada esas sorun , senin pc'de trojan , keylogger v.s. olup girdiğin bilgileri biryerlere göndermesin... Senin PC güvenli ise siteler genelde güvenlidir... Zaman zaman senin k.kartı bilgilerine ulaşmaya çalışan çakma siteler olsa da (ki %99 bu yola başvurulmadığı gibi çok çabuk madara olunur bu yolla) , bunu fiziken de sen anlamadan yapabilirler... Papağan denen aletleri hatırlatmak isterim Çay içtiğin cafe'deki eleman art niyetli ise bu cihaz yardımı ile senin kartını çoğaltabilir unutma...

Son Düzenleme: Boracalin ~ 22 Mayıs 2011 03:34