IObit Security 360 ücretsiz
Iobit firmasi ucretsiz anti-spyware programinin beta surumunu indirmeye sundu.Gercek zamanli korumasi da olan programi indirmek icin: http://www.iobit.com/beta.html?Str=download
[Arkadaşlar bende indirip,tarattım 1378 adet hata buldu ,sildi.Bilgisarayım bayağı hafifledi.Faydalı bir programa benziyor](Alıntı)
IObit Security 360 ücretsiz
- 1
- 2
İlk ben söyleyeyim çok güzel bir arayüzü var kullanımı kolay. Gerçek zamanlı koruma da var.Ayrıca Iobit firmasının ürettiği ürünlerle bir bütün görevinde... Ama Ahmet sana önerim sen galiba kötü bir sistemim var diyordun (O sorun bende de var.Ekran kartı dışında)NİS kurman. Ben kurdum hiç kasmıyor ve başka bir şeye ihtiyaç duymuyorsun. Link vardı 90 günlük Nis 2009. Update'de yapıyor. Sırf bunun için ESS'yi sattım. :))
Teşekkürler, şu an ESS'i kaldırıp başka bir şey kurmaya üşeniyorum. :)
Yani, program güvenli diyorsun, tarama falan yaptırdın mı hiç? (IOBit 360 Security'yi soruyorum.) Cort diye sormadan silmiyor bir şeyleri değil mi? Bir de ASC'yle karşılaştırırsan ona göre daha mı ağır, yoksa hafif mi? Gerçi sitede çok hafif demişler de yine de sen kullanmışsın, bir de sistem yakınlığından dolayı senin görüşlerin daha yararlı benim için.
Çok hafif bir program çok fazla Ram yemiyor. Tarama yaptırdım. Tarama yaptığım zaman ESS kullanıyordum. O bulamamıştı zararlıyı.ESS'nin antispyware modülü var ama neye yarar. Dosyayı sakladım ve Norton ile tarattım ve o da virüs dedi.Tabi bir dosyaya bakarak yorum yapamayız ancak Norton yapılan testlerde de başarılı. ASC için dediğimi yanlış anlamışsn galiba. ASC'yi yükleyerek IOBit 360 Security ile bütünlük kurabiliyorsun. Ancak Free versiyonundan proya geçersen de oluyor galiba ama lisans filan ben hiç uğraşmadım.
ahmeyt05Büyük ihtimal öyledir. Eğer Eset'e dönüş yaparsan 2. "en"in geliyor.Anlamadım
- 1
- 2