iOS 4 kötü mü etkiliyor?

CHIP Online
01-08-2010, 15:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Apple'ın yeni mobil işletim sistemi iOS 4'ün, eski iPhone'lara yarardan çok zararı mı dokunuyor?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/ios-4-kotu-mu-etkiliyor_21576.html

Resimlerle: En iyi iPhone 4 alternatifleri

iPhone 4 sorunları yüzünden oldukça tepki çeken Apple, yayınladığı iOS 4 mobil işletim sistemi nedeniyle de eleştirilerin odak noktası haline geldi. Geçtiğimiz günlerde, iOS 4'ü iPhone 3G'lerine kuran kullanıcılar, telefonlarının şarjlarının çabuk bittiklerini söylemişlerdi. Ancak tek sorun bu gibi durmuyor.

Wall Street Journal'ın haberine göre, Apple'ın iOS 4'ü iPhone 3G'lerde bir de yavaşlık sorununa neden oluyor. Yapılan şikayetlerin hepsi; güncellemeden sonra, pilin çabuk bittiği, telefonun yavaş çalıştığı ve inanılmaz derecede ısındığı yönünde.

Apple'ın bu sorunları resmi olarak kabul etmesi zor gibi görünse de, sorundan şikayetçi olan kullanıcılar çözüme ulaşmak için bir güncelleme üzerinde çalışma olduğun umuyor.

Tüm konu: iOS 4 kötü mü etkiliyor?

İzleyin: iPhone 4 Resmen tanıtıldı!

Resimlerle: En iyi iPhone 4 alternatifleri

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: iOS 4 işletim sistemini kurdunuz mu?

sahinyildiz
01-08-2010, 17:59   |  #2  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
41 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2008

ios 4  cıktıgı gün telefonumu güncelledim.sonradan yaptıgıma pişman oldum,ios 4 gercekten de iphone 3g yi cok yavaslatıyor.ayarlar menusunde bir yere tıkladıgım zaman birkaç saniyede anca acabiliyor aynı şekilde mesajlar ve bircok uygulamada oyle.3.1 surumunu kulllanırken yasamadıgım sorunları ios 4 te yasıyorum.tek umudum ilerleyen zamanda yeni guncellemeyle bu sorunun ortadan kalkması.iphone kullanan arkadaslar en cok mennun oldukları hızlı olmasıdır sanırım.arkadasım 3gs telefonun guncelledim aynı sorunu onda goremedim telefon cok stabil çalışıyor.multi tasking de tam performansla calısıyor.umarım bu sorun en kısa zamanda cozulur