iOS 7'yi iPhone'unuza şimdiden yükleyin!

CHIP Online
16-06-2013, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

iPhone'unuzda veya iPad'inizde gerçek iOS 7'yi denemek istiyorsanız, işte yapmanız gerekenler!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/io ... yukleyin_40950.html

Resimlerle: İşte tasarımı baştan aşağı yenilenen iOS 7!

Uygulama geliştiricileri, WWDC 2013'te tanıtılan iOS 7'yi bizlerden birkaç ay önce deneme fırsatına sahipler. iOS 7'nin final sürümü, "sonbaharda" yayınlanacağından normal kullanıcıların biraz beklemesi gerekecek.

iOS 7 beta'ya iPhone veya iPad'inizde şimdiden kullanabilmek için izleyebileceğiniz birkaç yol var. Bunlardan bir tanesi, Apple'ın sağladığı bir geliştirici hesabına sahip olmak. Ancak iOS 7'nin henüz kullanıma hazır olmadığını ve işlerin yolunda gitmeyebileceğini aklınızda bulundurmanız gerekiyor.

Önce bir uyarı

iOS 7'yi denemek isterseniz onu yüklerken işlerin yolunda gitmemesi halinde yardıma ihtiyacınız olabilir. Bu yazımızda cihazınızı nasıl kurtaracağınızı paylaşmıyoruz. iOS 7'nin beta aşamasında olduğunu, onu kullanırken hatalarla, eksik işlevlerle karşılaşma olasılığınızın yüksek olduğunu hatırlatalım.

iOS beta'larının güncellemelerinin zamanının sınırlı olduğunu, güncellemeleri USB kablosu ile PC veya Mac üzerinden iTunes'un son sürümüyle yapmanız gerektiğini, iOS beta'larının kablosuz güncellemeleri desteklemediğini unutmayın.

Apple, iOS 7 beta'yı yükleyenlerin iOS 6'ya geri dönemeyeceğini söylüyor. Dolayısıyla birkaç ay sorunlu bir yazılım kullanmaya razı değilseniz, iOS 7'yi yüklememelisiniz. iOS 6'ya geri dönmeyi başaran bazı kullanıcılar var, ancak bunun için kullanılan yöntemlerin (yazımızın son bölümünde bahsettik) ileride çalışmama ihtimali var.


<span style="text-decoration: underline;">Her şeyi göze aldıysanız, iOS 7'yi yükleyemekte izleyebileceğiniz farklı yöntemler için sonraki sayfamıza tıklayın.</span>


Tüm Konu: iOS 7'yi iPhone'unuza şimdiden yükleyin!

Resimlerle: İşte tasarımı baştan aşağı yenilenen iOS 7!

Kaynak: www.chip.com.tr