Arkadaşlar iOS 9 güncellemesi indirdim, yükseltmek için kaydıra bastım ekran dondu kaldı, aynı sorunu yaşayan ya da ioS 9'dan umduğunu bulamayan hatayla karşılaşanlar var mı aranızda?
iOS 9 güncellemesi faciası
- 1
- 2
ben iphone kullanmıyorum da twitterdan falan takip ettiğim kadarıyla baya baya sıkıntı yaşamış millet... hatta şu haberde sorunları derlemişler, fena ki ne fena...
ben hep şunu söylüyorum, windows için de geçerli bu... herkesin yüklediği yeni işletim sistemi için bir süre beklemeli... ios 9 mu çıktı.. bekle kardeşim... hatalar bi görülsün. sonra sen iOS 9.1'i atıyorum yüklersin yani.
daha beta aşamasında ios 9.1 bile yayınlanmışken hangi akılla ios 9 yüklüyorsunuz ben de onu anlamıyorum, sabırlı olun bekleyin :)
ben hep şunu söylüyorum, windows için de geçerli bu... herkesin yüklediği yeni işletim sistemi için bir süre beklemeli... ios 9 mu çıktı.. bekle kardeşim... hatalar bi görülsün. sonra sen iOS 9.1'i atıyorum yüklersin yani.ya iyi diyosun da Apple testlerini vs. yapmadan mı yayınlıyor? haftalar hatta aylar önce belli bu güncellemenin 16'ında yapılacağı... hiç mi kontrol edilmez... saçma...daha beta aşamasında ios 9.1 bile yayınlanmışken hangi akılla ios 9 yüklüyorsunuz ben de onu anlamıyorum, sabırlı olun bekleyin :)
ben hep şunu söylüyorum, windows için de geçerli bu... herkesin yüklediği yeni işletim sistemi için bir süre beklemeli... ios 9 mu çıktı.. bekle kardeşim... hatalar bi görülsün. sonra sen iOS 9.1'i atıyorum yüklersin yani.daha beta aşamasında ios 9.1 bile yayınlanmışken hangi akılla ios 9 yüklüyorsunuz ben de onu anlamıyorum, sabırlı olun bekleyin :)
Kullanıcı yorumlarında herkes farklı yerlerden şikayetçi birisinde yan sayfaya geçerken kasılma oluyor , birisinde aşırı ısınma birisinde hiçbişey yok :) bi sonraki güncellemede bu tür hataları düzeltirler diye düşünüyorum.sen yaptın mı güncelleme peki, başına gelenleri dinleyebiliriz :) belki de mucizevi bir şekilde hiçbir sorun yaşamamışsındır
ben hep şunu söylüyorum, windows için de geçerli bu... herkesin yüklediği yeni işletim sistemi için bir süre beklemeli... ios 9 mu çıktı.. bekle kardeşim... hatalar bi görülsün. sonra sen iOS 9.1'i atıyorum yüklersin yani.daha beta aşamasında ios 9.1 bile yayınlanmışken hangi akılla ios 9 yüklüyorsunuz ben de onu anlamıyorum, sabırlı olun bekleyin :)
Kullanıcı yorumlarında herkes farklı yerlerden şikayetçi birisinde yan sayfaya geçerken kasılma oluyor , birisinde aşırı ısınma birisinde hiçbişey yok :) bi sonraki güncellemede bu tür hataları düzeltirler diye düşünüyorum.
aynı şey şu an bendede oldu çözebildinizmi? ne yapmam gerekiyor bilmiyorum donup kaldı
ios 9 güncellendikten sonra yükseltmek için kaydırın dondu kaldı hareket etmiyor
kurtarma modunuda denedim ama bilgiler kaybolmasın diye güncelleme yaptım oda tekrar ios 9 u güncelledi.. hala aynı sorun devam ediyo
Arkadaşlar İOS 8'de de harita güncel değildi, İOS 9'da da güncel değil, oturduğum ev haritada görünmüyor. Bunu Apple Destek'le paylaştım, not aldık ve ilettik dediler, harita sorunu siz de de aynı sorun mevcut mu?
ios 7'den direk İOS 9 YÜKLEDİM YÜKSELTMEK İCİN KAYDIRIN DİYO AMA DOKUNMATİK BASMIYOR
( Reset atarken güncellemeleri geri yükle dedim aynı sorun devam etti.5 6 defa denedim, dayanamadım ve yeni iphone kur dedim sorun çözüldü şuanda kullanıyorum.)
ben de bugün götürüp yaptıracağım 40 tl fiyat söylediler. İos 9 güncellenmiş olcak fakat tüm bilgiler gidicek....
teşekkür ederim ama artık telefon itunes e bile bağlanmıyodu
Bende bu sabah güncelleme yaptım ve wifiyi kaybettim suan wifiyi aktif edemiyorum ve kafayı yicem
aynı sorun aynı şekilde bendede oldu ne yapmam gerektiğini bilen var mı ?
yükseltmek için kaydır tuşum donup kalmış format diyolar ama özel albüm ve my disk dosyam var onların telefondan silinmesini istemiyorum ne yapmam gerekiyor????????
- 1
- 2