Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar ben forumda ve Chip Online'da yeniyim.İphone kullanmaya yeni başladım önceden hep Samsung kullanıyordum,ve ne zaman yeni telefon alsam rootlama işlemini hemen yapardım,şimdi İphone 6 Plus aldım fakat istediğin zaman JailBreak yapamıyomuş insan bu iOS'ta,iOS 9 geldi,güncelledim o yüzdende iOS 9'a JailBreak gelmesini beklemek zorundaymışız,peki iOS 9'a JailBreak nasıl gelir ? Ne zaman gelir ? Bilen var mı ? JailBreak gelirse nasıl kurulur,istenildiği zaman JailBreak'ı rahatlıkla kaldırabilir miyiz ? Mümkünse nasıl kaldırılır ? Bilen abilerim,ablalarım,kardeşlerim varsa detaylıca açıklarsalar sevinirim,şimdiden teşekkür ederim.
iOS 9 JailBreak.
arkadaşım öncelikle aramıza hoşgeldin, her zaman bekleriz forumumuza, burada bir şeyleri paylaşmaya çalışıyor, arkadaşlarımıza yardımcı oluyoruz. şimdi iOS 9 için bildiğim kadarıyla henüz jailbreak yayınlanmadı. jailbreak yayınlayan bir kısım gruplar var, bu jailbreakler de ios sürümüne göre geliştiriliyor. mesela ios 8 için olanı var şu an, kolayca kırabilirsin. ios 9 ise daha çok yeni olduğundan gelende bir süre sonra jailbreak sürümü çıkar. o yüzden beklemeye devam, zaten çıktığında mutlaka haberin olur.
elvis gerekenleri söylemiş, ilaveten şunu söylemek isterim: jailbreak yapmayın, yaptırmayın. çünkü telefonu güvenlik bazında acayip bir şekilkde zayıf bırakmış olursunuz. geçen gün bir haber vardı bilmem okudun mu 200 bin icloud hesabı hack'lendi diye, ve hacklenen telefonların hepsinin ortak bir özelliği vardı: hepsi jailbreak sürüm kullanıyordu, yani kırık iPhone'lardı.